Therese Lindgren skapar doftserie tillsammans med Roborock

Therese Lindgren doftserie lanseras med Roborock. Det är få som njuter av att städa sitt hem, desto fler uppskattar doften av ett nystädat. De moderna robotdammsugarna löser problemet med städningen men de har också tagit bort rengöringsmedel ur ekvationen och därmed doften som många uppskattar – nysvabbade golv. För att addera ytterligare en dimension i ett rent hem har robotdammsugartillverkaren Roborock därför krokat arm med Therese Lindgren och tagit fram en limiterad upplaga av rumsdofter: Fresh Nordic Homes. 

Likt många andra har Therese Lindgren, kreatör med en förkärlek för teknik, bytt ut damsugningen och moppningen mot att låta sin Roborock sköta städningen. Men trots det rena hemmet saknade hon doften av ett rent hem då robotdammsugaren använder sig av vatten istället för rengöringsmedel.

Känslan av ett rent hem

För att addera känslan av ett rent hem med lugnande, djurvänliga dofter lanserar hon tillsammans med Roborock doftserien Fresh Nordic Homes. Kollektionen består av tre olika dofter; Havsbris, Bambu och Lavendel och är speciellt utvalda av Therese Lindgren.

– Jag blev väldigt glad när Roborock kontaktade mig för det här projektet och att de ville ta fram en miljövänlig doftserie för både människor och husdjur. För mig kändes det väldigt naturligt att hjälpa till att lyfta känslan av ett rent hem med enkla medel som dofter och att kunna komplettera den befriande känslan av att kunna göra någonting annat än att städa, säger Therese Lindgren.

Alla dofterna är gjorda på vegetabiliska oljor och innehåller inga farliga ämnen för vare sig miljö, människor eller djur. Kollektionen Fresh Nordic Homes kommer i en limiterad upplaga och kommer att hamna i de nordiska hemmen genom olika tävlingar och gåvor arrangerade av Roborock och Therese Lindgren. Roborock hoppas på så sätt kunna förstärka känslan av ett rent hem, samma känsla deras produkter ger, men också då genom doftsinnet.

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.