Så tar du hand om dina torra och spruckna läppar

Året runt, oavsett väderlek, står våra läppar ofta i frontlinjen för naturens påfrestningar. Torr luft, kalla vindar och intensivt solljus kan lämna dem torra och spruckna, vilket kräver extra omsorg för att behålla deras naturliga mjukhet och smidighet. Om du, liksom många andra, upplever utmaningen med torra läppar, behöver du inte leta längre.

Vi har samlat de bästa tipsen och produkterna för att hjälpa dig återfå läpparnas hälsa och lyster. Låt oss utforska några effektiva sätt att bekämpa torrhet och sprickor, samtidigt som vi presenterar några fantastiska produkter som kan vara din räddning. Det är dags att vårda dina läppar och låta dem stråla igen!

La Roche-Posay Cicaplast

Närande läppbalsam som stärker läpparnas barriär. Lugnar irriterade läppar. Vårdar torra läppar. Länk till Lyko.

Sol de Janeiro Brazilian Kiss

Ett läppbalsam som är fyllt med närande ämnen som cupuaçu, açaí och kokosolja som gör torra och spruckna läppar, mjuka med en hint av glans som förstärker din naturliga läppfärg. Länk till Lyko.

Estrid Multipurpose Balm

Skydda, lugna och stärk huden med denna lätta, flexibla formula som smälter in i huden för en mjuk, vårdande effekt. Länk till Estrid.

Cosrx Lip Butter Sleeping Mask

Innehåller ceramider som stärker läpparnas hudbarriär, sheasmör som tillför fukt och kokosolja som mjukgör. Perfekt för att förebygga torra och spruckna läppar. Länk till Lyko.

Collistar läppbalsam

Refill till Puro Lip Balm Universale som är en mjukgörande, sensorisk och vitaliserande behandling som lugnar, återfuktar och skyddar läpparna. Länk till Lyko.

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.