Så håller du dig frisk i förkylningstider – expertråd från Great Earth

Förkylningstider kan vara tuffa för många av oss. Men det finns sätt att skydda sig och hålla immunförsvaret starkt. Rebecca Hedström, produktspecialist på Great Earth, ger experttips på hur man kan undvika att drabbas av förkylningar och snabbare tillfriskna från dem.

Att hålla sig frisk under förkylningstider kan vara en utmaning för de flesta av oss. Men med rätt kost och fysisk aktivitet kan vi stärka vårt immunförsvar. Och minska risken för att drabbas av förkylningar. Produktspecialisten på Great Earth, Rebecca Hedström, delar med sig av experttips för att undvika förkylningar och snabbare tillfriskna från dem.

Hålla immunförsvaret starkt

Fysisk aktivitet och en näringsrik kost är avgörande faktorer för att hålla immunförsvaret starkt. Och minska inflammation i kroppen. För de som har svårt att få i sig tillräckligt med näring från sin normala kost kan det vara en bra idé att ta kosttillskott. Defence från Great Earth är ett kosttillskott som innehåller viktiga näringsämnen. Som C-vitamin, vitamin D och zink för att boosta immunförsvaret och minska trötthet och utmattning. Tillskottet innehåller även EpiCor Whole Food Fermentat, som fungerar som en multivitamin för immunsystemet.

Förkylningssymptom

För de som redan drabbats av förkylningssymptom rekommenderas ett intag av zink, vitamin D och C-vitamin, som bidrar till immunsystemets normala funktion. Det är också viktigt att låta kroppen vila och tillgodose kroppens behov av näring.

För att undvika förkylningar är det viktigt att bygga upp immunförsvaret genom att röra på sig, få tillräckligt med sömn och undvika stress. En varierad kost som innehåller alla näringsämnen är också avgörande för att stärka immunförsvaret.

Att hålla sig frisk under förkylningstider kan vara en utmaning, men genom att ta hand om kroppen och immunförsvaret kan vi minska risken för att bli drabbad av förkylningar. Great Earths Defence kan vara en tillgång för de som vill ge sitt immunförsvar en extra boost.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.