Garbo&Friends utökar med egna barnkläder, badkläder & nytt ljuvligt mönster

Det svenska varumärket Garbo&Friends’ inredning och accessoarer uppskattas i hem över hela världen. Nu lanseras den egna första kollektionen med barnkläder. Dessutom släpps nya badartiklar och det nya ljuvliga mönstret honeysuckle

Garbo&Friends grundades år 2012 och fokuserar på högkvalitativa inrednings- och barnprodukter som ska passa i ett vuxet hem. Människor över hela världen har fattat tycke för varumärkets karakteristiska mönster. 

Lanserar egna barnkläder

Nu lanserar Garbo&Friends sin första egna kollektion med barnkläder. Kollektionen består av 21 plagg, och inkluderar allt från byxor och overall till mössor och tossor. Plaggen kommer i fyra storlekar: 0–3, 3–6, 6–9 och 9–12 månader. 

Kollektionen går under namnet Mini Line och kommer i två handritade originalmönster, Forget Me Not och Swallows, samt i det enfärgade tyget Sand. Mönstrena är framtagna av Garbo&Friends grundare och creative director Susann Karlsson Nemirovsky. Garbo&Friends första egna klädkollektion är producerad i Portugal och har en silk finish, vilket gör tyget extra mjukt. Utöver klädesplagg består Mini Line av sängkläder, haklappar, snuttisar och filtar. 

– Tidigare i våras presenterade vi en kollektion tillsammans med Kuling, något som hyllades av våra kunder och vi är så stolta över att kunna lansera vår första egna klädkollektion, säger Emmelie Johansson, VD på Garbo&Friends. 

Lanserar även nya badartiklar

Utöver klädkollektionen lanserar Garbo&Friends nya badartiklar. Sedan tidigare finns ett utbud av badartiklar i de somriga handritade mönstrena Mimosa, Bluebell och Clover Green. Nu lanseras en babypool, en ny badring och det nya mönstret Cerise. Garbo&Friends’ badsortiment är tillverkat i PVC-plast, testat och godkänt enligt REACH, fritt från skadliga ämnen och tryckt med giftfria färger. 

Ett av Garbo&Friends starkaste kännetecken är sina mönster – och i sommar lanseras ett helt nytt handritat mönster: Honeysuckle. Mönstret kommer att finnas på 18 artiklar och är gjort i 100 % bomullsmuslin. 

Garbo&Friends är kända för sina fina mönster, på bilden deras nya mönster Honeysuckle. 

De nya badartiklarna lanserades den 3 juni och den 15 juni finns Mini Line tillgänglig till försäljning. Nyheterna finns både hos garboandfriends.com och hos återförsäljare.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.