Åldra huden på rätt sätt

Modern Livet hade nyligen förmånen att delta i en inspirationskväll anordnad av L’Oréal Dermatological Beauty, där vi diskuterade att bryta tabun kring åldrande samtidigt som vi tar hand om vår hud. Under kvällen fick vi insikter om L’Oréals märken, inklusive Vichy, CeraVe, SkinCeuticals och La Roche Posay, och hur de är skräddarsydda för alla olika hudtyper.

Vi lärde oss om de olika hudtyperna och hur varje märke från L’Oréal Dermatological Beauty är utformat för att möta specifika behov. Vichy, CeraVe, SkinCeuticals och La Roche Posay representerar olika aspekter av hudvård, från fuktgivande till avancerad anti-aging.

Sammanfattningsvis presenterade kvällen de viktigaste sätten att vårda huden för ett sundare och åldrande på rätt sätt:

Anpassad Hudvård

Lär känna din hudtyp och välj produkter som är anpassade för dina behov. Oavsett om det är fuktgivande, rengöring eller anti-aging, erbjuder L’Oréals märken ett brett utbud av produkter för alla. Se CeraVe’s utbud av produkter här!

Solskydd

En av de mest effektiva sätten att förhindra tidigt åldrande är att skydda huden från solens skadliga strålar. Använd dagligen solskydd med SPF för att bevara huden. Se Vichy´s utbud av produkter här!

Regelbunden Hudvårdsrutin

Skapa en konsekvent hudvårdsrutin som inkluderar rengöring, återfuktning och eventuellt anti-aging behandlingar. Regelbunden vård hjälper till att bibehålla hudens hälsa och förebygger ålderstecken.

Produkter för alla hudtyper från CeraVe

Ta hand om dina händer

För att bevara händernas ungdom och hälsa är det viktigt att regelbundet återfukta dem med en bra handkräm för att motverka torrhet och sprickor. Använd solskydd för att skydda mot skadlig UV-strålning och undvik överdriven exponering för starka kemikalier. Klipp och fila naglarna regelbundet för att förebygga skador och undvik att använda dem som verktyg. Tvätta händerna varsamt med mild tvål och undvik överdriven användning av desinfektionsmedel för att undvika uttorkning.

Använd solskydd på dina händer, året runt!

Kvällen med L’Oréal Dermatological Beauty var en ögonöppnare för att omfamna åldrandet samtidigt som vi prioriterar vår hudhälsa. Med de rätta verktygen och kunskapen kan vi alla stråla i varje skede av livet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.