Rädda semestern med ditt utgångna pass

Är du en av alla som drabbats av passkaoset och riskerar att få dina semesterplaner raserade i sommar? Nu kan du använda ditt utgångna pass för att semestra i Sverige och samtidigt spara tusenlappar. Genom att checka in med ditt utgångna pass kan du bo upp till 30 procent billigare på alla Elite Hotels of Swedens hotell i Sverige.

För den som behöver ordna pass inför sommaren är det fortsatt lång väntetid runt om i landet. På flera håll är kötiderna flera månader långa och många svenskar riskerar därför att missa sin planerade utlandssemester. För att hjälpa alla dem som inte hinner förnya sina pass i tid gör Elite Hotels nu det möjligt att boka hotellrum till kraftigt reducerade priser mot uppvisandet av ett utgånget pass.

Plåster på såren

– Vi vill göra det så enkelt som möjligt att rädda semestern. Allt man behöver göra är att visa upp sitt utgångna pass vid incheckningen så sköter hotellet resten. Förhoppningsvis kan det vara plåster på såren för alla dem som inte hinner förnya sina pass i tid, säger David Halldén.

Elite Hotels består av 41 hotell på 25 orter runt om i Sverige. Från Malmö i söder till Kiruna i norr. Från och med den 1 juni bjuder Elite Hotels på nästan en tredjedel av hotellvistelsen för dem som drabbats av passkaoset. I en tidigare studie av Hotels.com uppgav tre av tio svenskar att de fortfarande vill utforska mer av hemlandet när resandet öppnat upp efter pandemin. Därför reducerar Lite Hotels rumspriset med upp till 30% mot uppvisandet av ett utgånget pass vid incheckningen.

Sveriges vackra platser och orter

– Passkaoset har tyvärr raserat många människors semesterplaner. Men Sverige har många vackra platser och orter som är väl värda att uppleva. Det här kan vara en chans att spara tusenlappar och samtidigt komma i väg och uppleva både allt den svenska sommaren har att erbjuda, och njuta av en härlig hotellvistelse, fortsätter David Halldén.

Så gör du för att semestra i Sverige med ditt utgångna pass

  • Boka ett rum på ett av Elite Hotels 41 hotell på www.elite.se för att ta del av passrabatten.
  • Ta med ditt utgångna pass och visa upp det vid incheckningen.
  • På notan för rummet har då upp till 30% rabatt.

Passrabatten gäller från och med den 1 juni och ett par veckor fram.

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.