Dags att renovera badrummet?

Artikeln innehåller annonslänk

Att renovera badrummet är en dröm för många. För visst är ett lyxigt och fräscht badrum
något som lyfter hela hemmet? Däremot kräver en badrumsrenovering mycket planering innan du kan sätta igång. I denna text ger vi några tips med saker att tänka på för dig som ska sätta igång med badrumsrenoveringen.

Anlita rätt hantverkare för jobbet

Inför en badrumsrenovering bör du göra ordentligt med efterforskningar för att hitta rätt hantverkare för jobbet. Om du har tur kan någon i din närhet rekommendera en bra hantverkare. I annat fall får du vända dig online. I det här fallet bör du alltid undersöka recensioner på social medier. På hantverkarens egna hemsida är det alltid vinklat positivt om hantverkaren i fråga. Det är därför bättre att se över sociala medier. Kom ihåg att du även behöver en elektriker vid en badrumsrenovering.

Kakel, klinkers och inredning

När du väl hittat en hantverkare som kan klara av jobbet är det dags att du bestämmer hur du vill att badrummet ska se ut när renoveringen är klar. Eftersom det ändå kostar en del att renovera badrummet bör du vara noga i dina val.

Kakel och klinkers

Ett smart tips när det gäller kakel är att välja något tidlöst som du inte kommer att tröttna på
inom en snar framtid. Du bör även se till storleken av kakelplattorna. Eftersom smuts gärna
samlas i fogarna är det alltid bättre med stora kakelplattor. Hill Ceramic är ett exempel på ett bra företag med ett stort utbud av kakel för badrummet. Här kan du även hitta klinkers som matchar det kakel du faller för.

Inredning

Här bör du fundera ut om du vill ha dusch eller badkar, traditionell WC eller en väggupphängd sort. När du listat ut hur du vill att inredningen ska fungera i badrummet kan du söka efter färg och design som passar in i inredningen du har i ditt hem. Glöm inte bort belysningen i badrummet, det är smart välja ett alternativ med dimmers.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.