Exklusivt grillkoncept på Bank Hotels takterass BooBook i sommar

Sayan Isaksson bjuder på sin version av BBQ med fantastisk utsikt

Under sommarens bästa veckor kommer stjärnkocken Sayan Isaksson gästa Bank Hotels bäst bevarade hemlighet, takterrassen BooBook. Upplev detta exklusiva grillkoncept med Sayan vid grillen och njut av den fantastiska utsikten över Stockholm.

Från juni och sex veckor framåt kommer Sayan att erbjuda en unik upplevelse där han personligen står vid grillen och tillreder sin version av BBQ. Influenserna kommer naturligtvis från det asiatiska köket, vilket ligger Sayan varmast om hjärtat. När Sayan senast öppnade restaurang Nour ville han att det skulle kännas som att komma hem till någon på middag. Nu finns chansen att komma till Sayans sommarhem på grillmiddag.

Denna unika upplevelse kan bokas från 1 juni till 11 juli för 6 till 12 personer via [email protected]. Platsen för gästspelet är BooBook, Bank Hotels bäst bevarade hemlighet. Det är ett privat rum med egen takterrass högst upp i den gamla byggnaden som uppfördes 1910 för att tjäna som bank. Här sitter du i en helt avskild miljö med en slående vy över stadens takåsar och Nybrokajens inlopp.

Foto: Pressbild

Gästspelet som är utformat för mindre sällskap kommer ge en intim och exklusiv känsla där du upplever tillagningen av menyn på nära håll. På menyn finner vi bland annat lättrökt hamachi med lagrad rabarberjuice och BBQ vaktel med fläder och svart vitlök.

Sayans matintresse startade tidigt, han ville bli kock redan vid 12 års ålder och 1992 fick han sitt första arbete som kock. Sayan öppnade senast restaurang Nour med utgångspunkt i nordisk samtida matlagning med influenser från framförallt Japan men även från resor Sayan gjort till Thailand, Hong Kong och mellanöstern.

Bank Hotel är ett levande och intimt boutiquehotell, beläget på Arsenalsgatan 6. Bara ett stenkast från Stockholms vibrerande storstadsliv blir det en naturlig mötesplats för både stockholmare och besökare. Hotellet är tillåtande och mångfasetterat med fokus på personlig service, kvalitet och komfort. Bank Hotel är det högst rankade hotellet i Stockholm på Tripadvisor.

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.