De vackraste märkena med Black Friday-erbjudanden

Artikeln innehåller annonslänk

Nu är det inte långt bort, dagen som många går och väntar på, Black Friday! Denna fredag är det stora reor överallt. Du kan läsa mer om svart fredag i nyheterna. Black Friday har ju dessutom kommit att utvecklas till att bli något mer än vad det var från början. Nu för tiden är det oftast så att rean börjar redan på måndagen före svarta fredagen och det kallas då för black week. Den pågår även till måndagen efter, den så kallade Cyber Monday. Man har så klart även ett smeknamn för helgen i sig, som kallas för black weekend.

Under denna vecka, denna fredag och denna helg, så kommer det att komma en mängd rabatter och erbjudanden från en massa olika butiker, varumärken och mer. Det bästa du kan göra är att ha koll på de butiker du brukar handla från för att se vad de har att erbjuda under årets största rea. Men du kan även så klart kolla in andra saker, som vackra märken du inte haft råd med under året, men som nu kommer att kosta bra mycket mindre då det är rea!

Här nedan är det ett par av de vackraste märkena med Black Friday-erbjudanden.

JBL

Ett märke som är vackert, på fler sätt än ett, är JBL. Musikentusiaster kan utforska JBL:s webbplats för att ta del av de mest fördelaktiga erbjudandena under Black Friday. Här kan du hitta fantastiska erbjudanden på hörlurar, trådlösa öronsnäckor och Bluetooth-högtalare. Det är värt att notera att alla Black Friday-erbjudanden från JBL gäller under hela veckan, vilket ger dig gott om tid att göra ditt val och beställa din JBL-ljudutrustning.

Calvin Klein

Calvin Klein är ett framstående globalt modemärke med en rik historia av att spränga gränser. Etablerat 1968 i New York, återspeglar varumärkets produktdesign och kommunikation en minimalistisk och sensuell estetik som hyllar gränslöst självuttryck. Varumärket Calvin Klein är känt för sina ikoniska underkläder med CK-logotyp midjeband och igenkännliga designerjeans. Calvin Klein levererar även designerkläder, skor och accessoarer som syftar till att lyfta fram vardagliga saker. Så under Black Friday kommer det att komma en hel del bra erbjudanden på detta vackra märke. Du kan kika på bra webbplatser över svart fredag för att hitta rabatterna.

Hugo Boss

Ett märke många gillar, det är Hugo BOSS. Det tyska modehuset BOSS grundades just av Hugo Boss, 1924! Märket i sig symboliserar både hög kvalitet och lyx. Detta varumärke går att hitta som kläder för damer och herrar, men även som parfymer, accessoarer och en massa mer. Det är defintivt värt att fynda detta varumärke under Black Friday & Cyber Monday.

Estée Lauder

Estée Lauder är ett framstående amerikanskt varumärke som rankas bland världens ledande kosmetikföretag och erbjuder också en förtjusande kollektion av dofter. Och Estée Lauder är synonymt med högkvalitativa produkter och är en pionjär inom forskning och utveckling inom kosmetik och hudvård. När det gäller Black Friday så finns det idag mänger av butiker som har detta märke i sitt sortiment som kommer ge bra rabatter på det!

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.