Moderna betalningsmetoder på nätet

Artikeln innehåller annonslänkar

Hanteringen av kontanter har försvunnit på många håll och det börjar bli vanligare att man spenderar sina pengar på nätet. Det är också därför det börjar bli allt viktigare med moderna betalningsmetoder som klarar av att leverera snabbt och smidigt.

Kontanter är mer sällsynta i dagens samhälle än tidigare. Istället har alla digitala lösningar tagit över och dominerar bland oss användare. För om vi zoomar ut några år kan vi själva konstatera att vi betalar mer på nätet i nuläget, än vad vi gjorde för bara några år sedan.

Mat beställs hem via hemsidor och appar, detsamma gäller kläder, elektronik och resor. Med andra ord gör vi fler betalningar på nätet mot tidigare år. Därför blir det väldigt viktigt med moderna betalningslösningar som tillåter att det går snabbt och smidigt.

Betalningslösningarna kan se olika ut beroende på var du handlar eller betalar. Helst av allt vill man ha så enkelt och så smidigt alternativ som möjligt. Då är Swish och Trustly två bra lösningar.

När det gäller Swish så kan du handla och betala hos Stadium med denna betalningsmetod. Även kortbetalning erbjuds där, men får ses som ett långsammare alternativ.

När vi nu är inne på Swish så kan vi också berätta att du kan spela casino med Swish, där både insättning och uttag erbjuds med metoden. Så har det dock inte alltid varit, men vi kan se en marknad i Sverige där Swish blir allt vanligare.

Lista över moderna betalningsmetoder som är bra

  • Swish
  • Trustly
  • Zimpler

Alternativen ovan är enkla, smidiga och snabba.

Klassiska alternativet finns kvar

Det som länge varit en klassisk betalningsmetod, kreditkortet, finns fortfarande kvar hos många. Vi har redan nämnt Stadium och där erbjuder man betalning med både VISA och Mastercard. Det gör även sajten CDON.com som under rubriken “Vilka betalningsalternativ kan jag välja mellan?” berättar mer om betalningslösningarna som erbjuds.

Att kortbetalning fortfarande lever vidare är kanske inte någon skräll med tanke på att betalningslösningar som Swish och Trustly inte funnits i all evighet. Samtidigt som kreditkortet alltid är nära till hands i plånboken.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.