Indy Beauty släpper stylingprodukter

"Det har varit högt upp på önskelistan hos både oss och våra kunder"

Nu gör Therese Lindgrens Indy Beauty ännu ett släpp, den här gången är det tre nya stylingprodukter som tar sig in på hyllan: Squalane refreshing dry schampoo, Squalane silky heat protection och Squalane repairing hair serum. De har varit högt upp på önskelistan hos både oss och hos våra köpare, så det gör mig både stolt och glad att vi äntligen är live, säger Therése.

– Jag är så glad att vi äntligen lanserat våra nya stylingprodukter. De har varit högt upp på önskelistan hos både oss och hos våra köpare, så det gör mig både stolt och glad att vi äntligen är live. Jag hoppas att ni ska älska dem lika mycket som vi gör, säger Therése Lindgren.

Hur tar du hand om ditt hår Therése?

– Jag tycker det är otroligt viktigt att skydda håret inifrån och ut eftersom det är väldigt skört. Dessutom väljer jag oftast sidenkudde för att det sliter mindre. Utöver det är ett bra schampo och balsam guld för mitt hår, jag använder serien Care and Protect Repair just nu från Indy Beauty då det är både reparerande och återfuktande. Dessutom använder jag alltid, alltid, alltid värmeskydd när jag fönar och plattar mitt hår. favoriten just nu är Indy Beautys nyhetsSilky squalane heat protection.

Dina bästa tips för riktigt bra svall?

– Ta hand om ditt hår. Tvätta inte håret för ofta utan kör en omgång torrschampo mellan tvättarna istället. Eftersom det är uttorkande att tvätta håret för ofta leder det också till att kroppen producerar mer talg, som i sin tur gör att man upplever att håret blir fett snabbare. Självklart använder jag mitt eget torrschampo från Indy Beauty som är både vårdande och mjukgörande.

Squalane refreshing dry schampoo

Vårdande lätt torrschampo som får håret att kännas nytvättat, luftigt och fräscht. För ett friskt och fräscht hår med lyster.

● Veganskt keratin reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur.

● Panthenol/Vitamin B5 skapar en fuktighetsbevarande effekt som även kan ge mer glans till håret och motverka frissighet.

● Squalane mjukgör och boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage.

● Lämnar inga vita rester och tynger inte ned håret.

Spraya lätt mot hårbotten på 15-20 cm avstånd och massera in. Skaka före användning!

Squalane silky heat protection

Glansgivande och skyddande värmeskydd med vårdande, fuktgivande och mjukgörande egenskaper. För ett friskt och återfuktat hår med glow.

● Veganskt keratin reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur.

● Panthenol/Vitamin B5 skapar en fuktighetsbevarande effekt som även kan ge mer glans till håret och motverka frissighet

● Squalane mjukgör och boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage

● Boostad med naturlig peptid från amarant blomma som bygger upp och gör hårstrået tjockare och glansigare. Innehåller också quinoa protein som skapar volym och tillför ännu mer glans.

● Skapar ett vårdande och återfuktat skydd med glow inför styling av håret.

Spraya den lätta sprayen över hårlängderna innan styling. Kan användas i både torrt och fuktigt hår. Skaka ordentligt före användning.

Squalane repairing hair serum

Reparerande hårserum som stärker och återfuktar håret. För ett silkeslent hår med glow.

● Veganskt keratin reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur. Vegetabiliska protein boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage.

● Squalane mjukgör och boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage.

● Abyssinian olja med omegasyror återfuktar, vårdar och förbättrar hårets kvalitet. Gör håret silkeslent och lättkammat.

● Gör under för frissigt hår och hårtoppar. Håret får en naturlig mjukhet, känns lent och glansigt hela dagen.

Applicera jämnt i hårlängderna, kan användas i både torrt och fuktigt hår.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.