Recept: Krämig och nyttig rödbetshummus

By Food Harmony

  • Portioner: 6 portioner
  • Svårighetsgrad: Lätt
  • Skriv ut

En smarrig hummus med härlig smak och färg av rödbetor. Perfekt för tapasdip, matig sallad eller grillad fisk.

Ingredienser

  • 1 pkt kokta kikärtor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 kokt rödbeta
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk tahini (valfritt)
  • 1 citron salt, peppar

Instruktioner

  1. Skölj av kikärtorna.
  2. Mixa med vitlök, rödbeta, olivolja och tahinin.
  3. Smaka av med salt, peppar och citron.

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Relaterade artiklar
Food Harmony tipsar om dunderkuren: Gurkmeja och ingefärashots