En explosion av rött i modevärlden 2023

höstens röda mode 2023

Hösten är här, och med den kommer en explosion av rött i modevärlden. Rött har alltid varit en tidlös färg, men den här säsongen tar den en framträdande plats på catwalken och i garderoberna.

Oavsett om du är ute efter en sofistikerad look för kontoret eller något mer avslappnat för helgen, är rött definitivt färgen att omfamna.

Röda nyanser för hösten 2023

Hösten 2023 erbjuder en mängd olika röda nyanser att utforska. Djupa vinröda, eldiga koraller och mjuka bärtoner dominerar scenen. Denna breda palett gör det enkelt att hitta den perfekta nyansen som passar din personliga stil.

Rött som basfärg

En trend som sticker ut i höst är att använda rött som basfärg. En röd kappa, kjol eller byxa kan vara ditt statementplagg och kompletteras med neutrala toner som grått eller svart för en stilren och elegant look.

Accessoarer i rött

För de som vill smycka sig med rött på ett mer subtilt sätt finns det gott om röda accessoarer att välja mellan. Ett par röda stövlar, en snygg väska eller en elegant scarfs kan snabbt förvandla din outfit och ge den en höstig touch.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.