Sms lån för köksrenovering

Artikeln innehåller anonnslänk

Har ditt gamla kök gjort sitt och det är dags för en uppdatering? Ett nytt fräscht kök är verkligen en uppdatering för hela hemmet som hela familjen kan njuta av. Men var noga i dina val, eftersom det oftast är rätt kostsamt att renovera ett helt kök. Nedan ger vi några tips med saker att tänka på inför köksrenoveringen.

Luckor och lådor 

Börja med att välja färg och design på luckor och lådor. Vill du ha det traditionellt vitt eller är du ute efter en lite mer speciell look? Leta inspiration och se på många olika kök. Men se till helheten och inte endast färgen på luckor och lådor. 

Tänk även på att handtag och knoppar gör stor skillnad, mycket större än du tror. Se till att matcha även dessa med designen du vill åt. Det finns ingen mening med att spendera stora summor på köket och sedan snåla på handtagen!

Kakel och väggfärg

Välj ett kakel som är lättstädat för enkelhetens skull. Även om du vill ha ett mönstrat kakel går det alldeles utmärkt att välja ett slätt kakel med ett vackert mönster. Om du väljer vita luckor och lådor är det snyggt att välja ett kakel med lite färg i. 

Passa på att måla om övriga väggar i köket när du ändå renoverar. Annars kommer det att synas tydligt att du renoverat en del av köket men inte den andra och det kommer att störa dig i framtiden. 

Belysningen glöms oftast bort

Något som de allra flesta inte tänker över när de renoverar köket är just belysningen. Fundera på om du vill ha snygga, stilrena spottar eller något helt annat. I köket vill du gärna se ordentligt när du lagar mat men även kunna få mysbelysning senare på kvällen.

Hur finansierar du renoveringen av köket?

Kanske har du tur och slipper ta lån för att renovera köket hemma. Men tyvärr måste de allra flesta ta ut ett lån för att ha råd. De stora bankerna nekar oftast lån om du har betalningsanmärkningar eller helt enkelt tjänar för lite i månaden. Men det finns ett sätt för alla att få lån för att kunna renovera hemma. Se dig om efter ett enkelt sms lån. Men läs noga igenom villkoren innan du faktiskt tar ut lånet. Eftersom en del sms lån kan ha väldigt dåliga villkor. Observera även att många långivare använder UC, men du kan låna utan uc också.

Dekorera köket

När köket sedan är renoverat och klart är det dags att dekorera. Är du av åsikten att ett kök inte behövs dekoreras? Då bör du tänka om! Investera i snygga små detaljer som fulländar renoveringen och framhäver din egen personlighet. 

Det kan vara så enkelt som att införskaffa matchande krukor och vattenkokare för att få till den ombonade looken i köket. Tänk även på att textilier hör hemma i alla rum, så även köket.

Nya vitvaror eller inte?

Kanske var de gamla vitvarorna inte så slitna? Då går det självklart att använda samma vitvaror i det nya köket. Men ha i åtanke att nya vitvaror drar mindre el och därmed håller nere kostnaderna på sikt. 

 

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.