Årets bästa brun utan sol 2022

Artikeln innehåller annonslänkar

Mousse eller gelé, mist eller kräm. Brun utan sol-utbudet är enormt och ger bättre resultat än någonsin. Vi har gjort research och listar de bästa brun utan sol-produkterna 2022 för kropp och ansikte och djupdyker i hur du får ett perfekt naturligt resultat varje användning.

Det är helt fantastiskt hur långt dagens kemister kommit i teknologier för att skapa den perfekta fuskade brännan. Det är mer än 50 år sedan det kemiska ämnet DHA upptäcktes och började användas i brun utan sol-produkter för att skapa känslan av att huden fått en bränna. I början och i de allra första brun utan sol-produkterna på marknaden var ämnet DHA inte av samma goda kvalitet som i dag och teknologin inte lika långt framskriden. Resultatet blev därefter och i decennier drogs brun utan sol-produkter med ett ganska välförtjänt dåligt rykte.

Nu är läget dock helt förändrat, och produkter som kan skapa den perfekta solbrännan finns i oändlighet.

Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse

En krämig och hudvårdande brun-utan-sol-mousse. Som torkar på några sekunder och har en guidefärg som omedelbart ger ett jämnt gyllenbrunt glow direkt vid applicering. Under de följande åtta timmarna utvecklas en vacker färg i hudcellerna som varar i en vecka innan den avtar på ett jämnt sätt. Eftersom moussen har en naturlig gyllenbrun guidefärg ser du var du applicerar vilket hjälper dig att få ett jämnt resultat. Dessutom blir du direkt solkysst under tiden som den riktiga färgen utvecklas i dina hudceller och anpassas till din hudton.

Self-tanning faced lotion

Ida Wargs brun utan sol Self Tanning Mousse har snabbt blivit en favorit. Nu har sortimentet fyllts på ordentligt med många bra varianter. Self-Tanning Face Lotion en parfymfri formula som är speciellt framtagen för den känsliga huden i ansiktet. Lämnar din hy mjuk och len, med en pigg och fräsch glow. Brun utan sol-produkten ger en naturlig färg och har lång hållbarhet. Dessutom är den prisvärd! Produkten är speciellt framtagen för den känsliga huden i ansiktet. Lämnar din hy mjuk och len, med en pigg och fräsch glow.

 

Tanrevel PRO 

Tanrevel har skapat två spraytan-maskiner istället för den vanliga brun utan sol appliceringen. Nya Tanrevel Pro är anpassad att använda både för kropp och ansikte denna gången. Och ger en felfri bränna på bara någon minut. Du fyller maskinen med vätska och ut kommer ett lätt moln som sprider sig fint över kroppen. En stor fördel är att produkten torkar snabbt på kroppen och ger ett naturligt och fint resultat. Möt skönhetsteknologin som ger dig samma solkyssta resultat som solen men helt utan farlig UV-strålning.

Hyglo self tan serum

Hyaluronsyra ger omedelbar fukt medan den perfekta brun-utan-sol nyansen gradvis bygger upp och lämnar huden med en lystrig och glowy finish.

Vita Liberta

En kroppsfoundation som är lätt att duscha av, jämnar ut huden och trollar bort skavanker på ett ögonblick, och dessutom lämnar en solkysst look efter sig när du sköljer av den. Brittiska superstjärnorna på BUS – denna mist blir oslagbar när det kommer till snabb och smidig applicering av BUS.

Click and glow tan drops

Ju fler droppar, desto mer intensiv färg! Formulan ger dessutom en jämnare och lenare hud, stimulerar kollagensyntesen och förstärker hudens naturliga skydd mot fria radikaler.

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.