Många söker ett enklare sätt att träna – performIQ kan vara svaret

PerformIQ Life är en digital hälsoplattform med syftet att stärka folkhälsan i Sverige och internationellt. Genom kurser, poddar, träningspass och mycket mer har de någonting för alla – oavsett om du redan tränar flera dagar i veckan eller fortfarande kämpar med att komma i gång.

PerformIQ har kurser inom självledarskap, mental hälsa och stresshantering likväl som träningspass för alla nivåer, målsättningar och intresseområden. I deras poddar matas du med kunskap av deras inspiratörer och experter som på ett pedagogiskt vis
leder vägen till ett bättre välmående. I plattformen möts du också av recept för alla smaker – med samma kärna: hälsosamt och enkelt.

Allt för att du med enkla knep ska komma på rätt spår

Life strävar efter att bygga folkhälsa och få människor att må bra genom rörelse, gör att vi är det perfekta matchen till varandra, vi kan dra nytta av kunskap, motivation och Inspiration tillsammans och gemensamt bidra till att människor mår bättre genom rörelse och glädje. Att ge sig själv goda vanor och en stark kropp och knopp med hjälp av Life och samtidigt utmana sig till väl valda förändringar blir framgång på många olika plan.

Så kan Life hjälpa dig till en bättre hälsa

På life finns pass, Poddar, kurser och föreläsningar. Innehållet kommer hålla dig motiverad och göra dig till en och starkare människa. Det finns riktade träningsprogram, du kan också få stöd med hur du ska äta sunt och hållbart för att få ett starkt immunförsvar och en frisk kropp.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.