Premiär för nya realityserien “Modell för en dag” med Hannah Widell och Amanda Schulman

Sedan 2017 har e-handlarjätten Cellbes åkt på turné i Sverige och låtit kvinnor runt om i landet agera modeller för en dag. Nu har det utvecklats till en realityserie där vanliga kvinnor står i fokus.

I nya realityserien får vi följa sju härliga kvinnor i Ystad.

Satsningen #viärcellbes drog igång redan våren 2017. Elva svenska städer har fått besök av e-handelsgiganten Cellbes där kvinnor fått chansen att agera modell för en dag.

Det är styling, smink, håruppsättningar, klädtips och slutar med en stor modefotografering. Bilderna används sedan i annonser i magasin, utomhusreklam och alla digitala kanaler. Temat i bild är även det hämtat från verkligheten, som ”Hos Frissan i Skövde”, ”På hästgård i Halmstad”, ”Bröllop i Östersund och ”Bowling i Kiruna”.

Den vanliga kvinnan i fokus
– Med kampanjen #viärcellbes får vi fått möjlighet att möta och ge fantastiska kvinnor runt om i Sverige en häftig upplevelse, förklarar Kristina Hermansson som är marknadschef hos Cellbes.

På Cellbes har vi alltid den vanliga i kvinnan i fokus, hon som många gånger är den som tar hand om andra och nu är det vår tid att pyssla om henne.

Ny realityserie med premiär i torsdags
Kampanjen har fått väldigt fin respons och därför valde Cellbes att utveckla strategin ytterligare ett steg. Den tolfte staden Cellbes besökte i kampanjen ledde ner till ”Bio i Ystad”, där kampanjen inte bara fotades utan blev till en realityserie i sex delar.

I torsdags den 29 augusti släpptes första avsnittet av serien “Modell för en dag”. Under sex veckor framöver kan vi följa sju härliga Ystadkvinnor och deras väg till rampljuset som modeller för en dag. Efter det rullar programserien vidare till Cellbes hemstad, Borås.

– Idén till realityserien föddes av alla möten med kvinnor runtom i landet under kampanjens gång, fortsätter Kristina Hermansson.

Genom realityserien vill vi ge våra kunder möjlighet att få lära känna kvinnorna som syns i kampanjbilderna och följa med på deras resa som modeller för en dag.

Hannah Widell och Amanda Schulman som programledare
Realityserien leds av Perfect Days grundare och kreativa chefer Hannah Widell och Amanda Schulman, som känner till Cellbes målgrupp mycket väl genom sin podd ”Fredagspodden”.

Det har varit så roligt att få komma ut i landet och träffa alla dessa underbara kvinnor för att berätta deras historia, säger de i en kommentar.

Följ realityserien "Modell för en dag". Nya avsnitt släpps varje torsdag!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.