Sofia Wood, Frida Lund och Therese Krupa krokar arm

Perfect Day Media presenterar den nya podden “Allt som är” med Sofia Wood, Frida Lund och Therese Krupa. En podd för den som mellan varven tycker att livet känns som en felmonterad rubiks kub. Som vill dela funderingar, framgångar och fiaskon. Tillsammans tar trion sig an allt som är livet. Från det underbara, mysiga och härliga till det jobbiga, sköra och skaviga. Med öppenhjärtigt svammel, självdistans och en stor dos humor.

Med kokböcker, vin-communitys och föräldrabloggar i bagaget krokar Sofia Wood, Frida Lund och Therese Krupa arm och släpper en podcast – för den som också tycker att livet känns som en svårlöst gåta ibland. Här diskuteras allt ifrån om det finns strumpbyxor som faktiskt sitter bra, hur man får till sexlivet med småbarn hemma och känslan av vuxenhet som slår till när man fäller ner ett parasoll en sommarkväll “för att skydda det från vinden”.

Ärlig, rapp, larvig och gråtig

Sofia Wood är mångsysslaren som skriver böcker, bloggar och poddar. På Instagram delar Sofia med sig av inspirerande recept, ljuvlig inredning och livspusslet i Norrköping. Sofia beskriver podden som ärlig, rapp, garvig och ibland gråtig.

– Allt som är, är som att sätta sig ner med tre vänner och gagga i verkligheten. Ett samtal som rör sig naturligt från det stora, det som verkligen känns på riktigt, till den plötsliga tanken som bara infaller i stunden. Vi är genuint intresserade av varandra och som lyssnare hoppas jag att man kommer känna stor igenkänning och hålla med lika ofta som man kommer vilja opponera sig och önska man kunde argumentera emot – precis som vi gör med varandra under avsnitten, säger Sofia Wood.

Från lyxiga vinkällare till kökshyllan i svenska hem

Frida Lund är mat- och vinprofilen som spelat en betydande roll för vinets resa från lyxiga vinkällare till kökshyllan i svenska hem. Frida bloggar, skriver böcker och poddar.

Therese Krupa har lång erfarenhet av både bloggar, böcker och poddar och på sin Instagram delar hon på ett ärligt, humoristiskt och ofiltrerat sätt med sig av livet.

– Jag tror inte att man kan underskatta kraften av igenkänning, det är så enande. Att hitta beröringspunkter i livets alla avkrokar kan både underhålla och trösta, inspirera och stötta. Om det gäller självtvivel och vardagshaverier eller retinolserum och liggen som inte blev av, säger Therese.

Allt som är

Den filosofiska Sofia utmanas av den lite stökigare, orädda Frida och den reflekterande, ofta ironiska, pragmatikern Therese. Tillsammans har de en spännande dynamik där samtalen skiftar från grunda resonemang till djupdykningar i livets oväsentligheter och angelägenheter. Allt som är en podcast för den som vill känna igen sig, peppas och bli underhållen. Och som kanske också behöver tröstas en stund och stärkas av andra kvinnor.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.