Nytt hälsokoncept kommer till Stockholm – The Practice Pop-Up

Nytt hälsokoncept kommer till Stockholm – The Practice Pop-Up. Camilla Ahlqvist, en svensk hälsocoach, grundare av det omtalade och holistiska träningskonceptet “The Practice,” har tagit Sverige med storm. Med en passion för hälsa, spiritualitet och medicinsk väckelse har hon lyckats forma en rörelse som engagerar människor över hela landet.

“The Practice Pop-Up” är det senaste tillskottet i den växande världen av hälsokoncept. Det innovativa evenemanget har lanserats av Camilla Ahlqvist, skaparen av det framgångsrika träningskonceptet “The Practice.”

“The Practice” är känt för att kombinera yoga, meditation och personlig utveckling för att främja en holistisk livsstil. Med “The Practice Pop-Up” strävar Camilla Ahlqvist och hennes team efter att ta detta koncept till nästa nivå.

Intensiva klasser och workshops

Evenemanget erbjuder 10 dagar med intensiva klasser och workshops ledda av experter inom hälsa, mode, konst, mat och personlig utveckling. Målet är att inspirera deltagarna att ta ansvar för sin hälsa och välbefinnande.

Höjdpunkterna inkluderar en “Medicine Reading Ceremony” med shamanen Deborah Hanekamp, som kommer att guida deltagarna genom en djup upplevelse av fysisk och andlig välbefinnande.

“The Practice Pop-Up” kommer också att utforska ämnet periodisk fasta och hälsosamma levnadsvanor, samt erbjuda spännande workshops inom konstvärlden.

Detta evenemang är en unik möjlighet att fördjupa sig i världen av holistisk hälsa och personlig utveckling.

För mer information, besök www.thepracticepopup.com

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.