Nu kan du se alla dina skulder på ett ställe, utan att flytta dem

Ett lån här, ett lån där. Det kan vara svårt att få en tydlig översikt på alla sina lån och krediter, men nu kommer lösningen. Anyfin lanserar en ny skuldöversikt som snabbt ger dig en helhetsbild av alla dina lån och krediter på bara några minuter.

Trots att det finns många budgetverktyg på marknaden, saknas en lösning som erbjuder både en översikt och detaljerad information om dina lån och krediter. Med Anyfins nya skuldöversikt får du snabbt koll på CSN-lånet, bolånet, delbetalningen och andra lån i en och samma vy, utan att behöva flytta dem.

En helhetsbild

Funktionen ger alla appanvändare en helhetsbild med smarta insikter om sina lån på några få minuter. Bland annat visar det hur stor del av dina månadsbetalningar som går till ränta, avgifter och amortering. Detta genom en smidig integration som hämtar relevant information från det anslutna bankkontot.

– Lån och krediter är svårt. Och det saknas en helhetslösning för att få både översikt och mer kontroll över sina skulder. Med den nya skuldöversikten bemöter vi efterfrågan och ger användaren en djupare förståelse för sina skulder. Och därmed bättre möjligheter att fatta genomtänkta beslut, för att i sin tur förbättra sin ekonomi långsiktigt. Översikten kompletterar Anyfins andra tjänster som hjälper användaren att få koll på sina pengar och sänka kostnaden på lån, säger Mikael Hussain, vd på Anyfin.

Vill du läsa mer? Klicka här!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.