Görvälns slott är ett litet boutiquehotell som ligger en bit utanför city med vatten och vacker natur runtomkring. Hotellet är inrett otroligt fint i rokokostil, färgsprakande och unikt från rum till rum.
Mat och dryck
Maten som bjuds är en helt ny nivå av smaker och texturer. På menyn denna gång kunde man bland annat få pilgrimsmussla med gurka, plommon, soja och brynt smör. En tartar på hängmörad biff med rökta mandlar, vaxbönor och dragon. Till efterrätt var det inte bara en, utan två utsökta rätter, nämligen havtorn med mandarinkräm och havtornssorbet samt mazarinkaka med blåbär, citronkräm och hasselnötglass.
Till maträtterna fick man väl utvalda viner av en otroligt kunnig sommelier.




Frukost åt man i samma utrymme som middagen. Många valmöjligheter av både varm och kall mat. Bröd och pålägg av olika sorter, ägg, bacon, egengjoda korvar och det mesta man kan tänka sig vilja ha för en riktigt bra frukost.
För att minska på trängseln under måltiderna tas det in ett rekommenderat antal gäster åt gången.
Rummen
Slottet erbjuder 45 olika rum, där alla är inredda i olik och väldigt personlig stil. Det finns allt från enkelrum till “Grand Deluxe” rum, där standarden är lika oavsett storlek på rummet.
De sju finaste rummen, det vill säga “Grand Deluxe” rummen, erbjuder bland annat sängar från Mille Notti med bäddmadrasser i dun, platt-TV och en minibar med ett bra sortiment. Vissa av rummen har även badkar.

Övriga utrymmen
Förutom restaurangen och hotellrummen finns det gott om övriga rum. Salongsutrymmena sticker såväl som sovrummen ut i den otroligt färgsprakande och coola inredningen. Det finns gott om plats för hotellets gäster att få sitt eget utrymme, vilket är speciellt bra i tider som dessa. I baren finns det ett brett sortiment av viner, drinkar och alkoholfria drycker, även några av hotellets egna “specialdrinkar”.
Vistelsen får absolut full pott på alla fronter, verkligen ett ställe att rekommendera för en lugn helg med en otrolig matupplevelse.

