Fem anledningar att ladda ner svenska Relate Date

Att sitta fast i en rutin av ändlöst svajpande och ytliga dejter som inte leder någonvart är det nog många som känner igen sig i. Men nya svenska dejting-appen Relate Date ska förändra sättet vi dejtar på och hjälpa svenskar hitta en djup, meningsfull relation på ett mer effektivt sätt. Här är 5 anledningar att testa Relate Date.

Dejta på ett nytt mer medvetet sätt 


Relate Dates metod lämnar inte de viktiga frågorna till slumpen, utan fokuserar på att matcha ihop singlar baserat på personliga värderingar och kärleksspråk. När man sen matchas med någon som man delar värderingar med blir det en mindre ytligt dejt och en högre chans att hitta en fin, långvarig relation.

Träffa någon som också är ute efter en långvarig relation


Ett stort plus med Relate Date är att den drar till sig andra singlar som är ute efter en stabil, djup relation som håller. Här är risken mycket mindre att matchas med någon som bara är på jakt efter något kort och ytligt.

Lär känna dig själv och andra bättre

Relate Date matchar ihop singlar baserat på värderingar, så när man sätter upp sin profil får man hjälp att klura ut vad man tycker är viktigt i en relation och livet. Genom att lära känna sig själv bättre kan man också lära känna andra bättre och matchas ihop på ett djupare plan som gör det enklare att börja ha meningsfulla konversationer.

Noggrant utvalda profiler varje dag

Äntligen kan man sluta svajpa i all oändlighet! Appen gör jobbet åt en och visar varje dag ett antal nya, noggrant utvalda profiler som man matchats ihop med utefter gemensamma värderingar och preferenser.

Relate Date är gratis

Ja det finns ju inget att förlora när appen är gratis. Men man kan dessutom välja att uppgradera till en premiumversion – då får man 2 gånger fler profiler om dagen och en bättre upplevelse med mer avancerade preferensinställningar samt möjligheten att direkt se vilka som har relaterat till en själv.

Klicka här för att läsa mer om Relate Date!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.