Kändistätt på Prime Videos Endless Summer Party

Vad vore sommaren utan minnesvärda fester? Vi hade nyligen äran att närvara vid Prime Videos Endless Summer Party, ett evenemang som höll allt vad det lovade och lite till.

Prime Videos rykte om högkvalitativ streamingunderhållning följde dem till festen, och de levde definitivt upp till förväntningarna. Amazon Prime har gjort sig kända för sina kvalitativa streamingtjänster, och deras Endless Summer Party var inget undantag. Det var en fest som hade planerats i minsta detalj, och det märktes att Prime ville skapa en natt att minnas.

Kända ansikten och spännande nyheter

Festen innehöll imponerande närvaro av kända ansikten som minglade bland gästerna. Många av dem var stjärnor från serier som nu är tillgängliga på Prime. Under kvällen fick vi också höra om roliga nyheter, i form kommande lanseringar på Prime Video.

Missa inte Parneviks All in! På Prime.
Missa inte nya serien: Bingo & Julia på Prime.

Musik från Danny Saucedo

Förutom de imponerande lanseringarna, gav Danny Saucedos musikaliska talang en extra dimension till Prime Videos Endless Summer Party. Han bjöd på en minnesvärd musikalisk upplevelse som förgyllde kvällen.

Mat och Dryck i Fokus

Att hålla en fest på högsta nivå kräver uppmärksamhet på detaljer som mat och dryck, och Prime gjorde verkligen sitt bästa för att överträffa förväntningarna. Det fanns en imponerande mångfald av läckerheter och förfriskningar som tillfredsställde alla smaker. Vi tackar Prime för en kväll att minnas!

Vill du läsa mer? Klicka här! Följ oss på Instagram @modernalivet

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.