OLW lanserar chips framtagna av influencers

Melina Criborn och Jannike Nordström har tagit fram varsitt linschips och gör upp i OLW Snacks Battle. Linschipsen finns i butik från och med vecka 14 och vinnaren koras genom att konsument får rösta på sin favoritsmak via en QR-kod som finns på förpackningen.

Nu lanseras OLW Snacks Battle, en tävling där influencers för första gången någonsin tar fram chips med OLW. Melina Criborn mot Jannike “Bisse” Nordström ställs mot varandra i en rafflande duell. Under drygt ett års tid har de tillsammans med OLWs produktutvecklare, brand managers och produktdesigners, tagit fram sitt alldeles egna linschips. Chipsen är dessutom veganska och innehåller hela 13% protein och 40% mindre fett än standardchips.

Party Perfection

Melina Criborns bidrag är Party Perfection, där hennes förkärlek till löjromschips har varit en inspirationskälla. Party Perfection, med smak av smetana och dill, är det perfekta krispiga mingelsnackset som med fördel serveras med dipp och löjrom.

“Jag har en livslång relation till OLW och blev lyrisk när jag fick frågan. Det känns ärofyllt och nervöst att nu få presentera slutresultatet. Jag är en vinnarskalle och hoppas och tror att jag tar hem detta”, säger Melina Criborn.

Finally Friday

Hon möter Jannike Nordströms Finally Friday, med smak av taco och krämig cream cheese. Jannikes passion för tacos, familjetid och fredagsmys har inspirerat henne till slutresultatet.

“Vi har arbetat med detta i över ett års tid och äntligen får vi visa upp slutresultatet. Finally Friday är i min mening det ultimata snackset till hemmakvällen och jag hoppas att svenska folket ska gilla och uppskatta det”, säger Jannike Nordström.

Det har varit en gedigen utvecklingsprocess, där Melina och Jannike har varit involverade i från smakutveckling till design. Under smakmötena har Melina och Jannike bland annat fått testa chips med smak av allt ifrån hallon-lakrits till pyttipanna för att få inspiration. De har under månader sedan justerat sina egna smaker och slutreslutatet som Jannike och Melina nu presenterar är varsitt linschips som både till smak och utseende utgår från deras personliga preferenser.

Vill du läsa mer? Klicka här! Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.