5 filmstunder att ta vara på under 2021

Filmexperten Färber tipsar om 5 kommande filmer 2021 som väckt intresse.

Filmstund is coming!

Vi är en bit in på 2021 och vi har redan fått ta del av många härliga upplevelser i filmens värld. Året har massor av fler fantastiska filmstunder att se fram emot och en del har man längtat länge efter. Några mindre omtalade guldkorn kanske dyker upp i filmtipsen här.

Nobody

Action/Thriller

Kommer: April  (I USA hade den premiär i Mars)

Bob OdenKirk (Breaking Bad, Better Call Saul) spelar en man (Hutch Mansell) som hjälper en kvinna då hon blir trakasserad av en grupp män. Detta leder så småningom till att han blir en måltavla för en hämndlysten drogkung, men frågan är om de räknat med mörkret inom Hutch och vad han är kapabel till…

Free Guy

Komedi/Äventyr/Action

Kommer: Augusti (Sverige)

Ryan Reynolds spelar bankkassören Guy, en icke spelbar karaktär i ett brutalt TV-spel, som en dag blir medveten om vem han är, tack vare programmerarna Milly (Jodie Comer) och Keys (Joe Kerry). Guy beslutar sig för att bli hjälten i sin egenskrivna story.

https://youtu.be/VeVxXe0Aypo

The Mauritanian

Drama

Kommer April (Februari i USA)

Efter 11/9 2001 – Mohamed Ould Slahi (Tahar Rahim) slåss för sin frihet efter att ha blivit fängslad i flera år av USA’s regering utan att blivit rättsligt prövad eller anklagad. Detta gör att civilrättsadvokaten Nancy Hollander (Jodie Foster) blir intresserad av hans fall. En gripande filmstund.

Jungle Cruise

Äventyr/Komedi

Kommer: Juli

En story som baseras på en åkattraktion av Disney har ju möjligheter att lyckas (Pirates Of The Carribean). Här följer vi forskaren Lily (Emily Blunt) och hennes sökande efter ett träd som sägs ha helande krafter. Mysig filmstund för familjen.

Ghostbusters 3: Afterlife

Övernaturligt/Komedi

En ensamstående mamma vräks från sitt hem och flyttar med sina två barn till en gård i Summerville som hon ärvt av sin farfar. Här lär sig barnen om stadens hemligheter och lär sig om familjens länk till våra kära Ghostbusters från förr.

Ta gärna del av tidigare film- och serietips och recensioner, men håll också håll ögonen öppna efter fler. 2021 har mycket att bjuda på om vi slipper fler framskjutningar av premiärer.

Ett litet urval:

The Matrix

No Time To Die

The French Dispatch

West Side Story

Black Widow

 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.