Vintillbehör som gör festen roligare

Artikeln innehåller annonslänk

Om du ska ha gäster hemma och servera dem vin, eller champagne, så är det inte fel att satsa på lite olika typer av vintillbehör att ha hemma, samt även se till så att du har rätt sorts vinglas hemma. Du kan hitta det du behöver hos wineandbarrels.se. Idag finns det många roliga vinprylar för dig som är vinintresserad eller för dig som vill briljera inför dina gäster. Ett bra första steg är att ha en riktigt bra korkskruv, samt olika vinglas, men sedan finns det även annat du kan satsa på att köpa hem.

Satsa på en champagnekylare

Är det främst champagne du ska servera, så är det nästan ett måste att ha en champagnekylare. Det gör att du kan ställa fram alla flaskorna på bordet, utan att drycken blir varm. Passar bra vid middagsbjudningar, vid vinprovningar samt även som en bra gå bort present.

När vi ändå talar om champagne, så finns det två bra tillbehör till du bör satsa på. Det ena är en så kallad champagne stopper, eller champagne förslutare. Den gör nämligen att du kan försluta en flaska bubbel som inte dricks upp. Den stoppar bubblorna från att försvinna, så att det går att dricka champagnen vid ett senare tillfälle.

Den andra saken för champagne att satsa på, det är en champagnesabel. Det så att du kan sabrera flaskan framför dina gäster. Se dock till att öva lite på det, före du visar upp dig!

Satsa på en bra vinkyl

Ett riktigt bra vintillbehör att ha hemma oavsett om du ska ha fest, eller till vardagsbruk, det är en vinkyl. Vin ska ju serveras vid en viss temperatur. Då är det bra att ha dem i en kyl, som är anpassad för just det vin du har hemma. Vinkylar finns i många olika storlekar, samt att det även finns de med olika temperaturzoner.

Satsa på ett fint vinset

Om du är bortbjuden på fest, så ha med dig ett vinset till värden eller värdinnan. Det finns idag lite olika set, som kan innehålla saker som korkskruv, folieskärare, anti-dropp-ring, vinpropp med mera. Sedan är det inte fel att även köpa ett sådant till dig själv.

Hitta vintillbehör som passar dig

Om du vill hitta bra vintillbehör, till bra priser, då är det smart att kolla in sidan wineandbarrels.se. Hos dem finns det mesta du kan tänka dig som har med vin att göra.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.