Dags att börja träna? En guide till de 7 bästa boutique-gymmen i Stockholm

Träna på dina villkor i lyxig miljö och ta del av en inspirerande community

Hösten närmar sig och det kanske är dags att börja träna igen. Oavsett om du har hållit igång hela sommaren eller tog välförtjänt paus under semestern så kan det vara kul med något nytt. Därför har vi samlat lyxiga boutique-gym med det lilla extra för att lyckas med träningen.

Barry’s Bootcamp

Träna dig glad på Barry’s i Stockholm. Barry’s finns i storstäder som NYC, Miami, London och numera även i Stockholm. Det är ett boutique gym med “ditt livs bästa träning” som bygger på 60-minuterspass i grupp i nattklubbsinspirerad miljö. Passen är alltså en blanding av kondition och styrka. Förutom träningen har Barry’s ett starkt fokus på livsstil och community.

Engångsträning 117kr
Månadskort Från 1976kr

Barry’s Bootcamp i centrala Stockholm

Träna med hjärtat som utgånspunkt

Hart54

På Regeringsgatan 65 finns Hart54. Deras innovativa träningskoncept fokuserar på att förbättra din utomhusträning genom noggrant utformade träningspass som utgår från hjärtat. Deras vetenskapligt bevisade metod är framtagen i samarbete med elitidrottare och lovar 54 minuter av den mest effektiva träningen som finns. Hos Hart 54 ska känslan före och efter passet vara avslappnad och lyxig och utövare uppmanas att stanna kvar efter och koppla av och ta något att äta.

Engångsträning från 200kr
Månadskort från 1490

Heart 54 på Regeringsgatan i Stockholm

Träna högintensivt utan påfrestning på kroppen

The Place

Mitt på Östermalm finns Megaformer-studion The Place. De använder sig av Lagree-metoden som ursprungligen kommer från Los Angeles och är en högintensiv träningsform utan hård belastning på kroppen som förbättrar styrka, uthållighet, kondition, balance, core och flexibilitet. Här erbjuds träning i en ljus och lyxig miljö med fräscha omklädningsrum, utan krav på medlemskap.

Engångsträning Från 190kr
Månadskort 3900kr

The Place Stockholm

Becore

Träna hela kroppen med nytänkande helkroppsträning. Becore erbjuder något för alla nivåer och har alltså tagit fram ett varierat utbud som ska passa alla. Megareformer är högintensiv helkroppsträning, barre blandar pilates, yoga och ballet med hög puls och cykling som kombinerar högintensiv konditionsträning, styrka och rutmisk koreografi.

Engångsträning Från 200kr för nya medlemmar
Månadskort Paket med upp till 50 credits från 230kr per klass

Becore Vasastan Stockholm

Träna cykling i inomhusmiljö

Studio L’Echelon

Den kompletta cykelstudion för alla som vill träna cykling oavsett om du gillar spinning eller utomhuscykling. I studion på Östermalm finns en toppmodern cykelstudio, wattbaserade träningsklasser för såväl nybörjare som för erfarna, ett boutique-gym, sport science testing, bike fitting samt tillgång till personliga tränare, fysioterapeuter och medicinsk personal.

Engångsträning 300kr
Månadskort Från 799kr per månad

Studio L’Echelon på Östermalm

Funktionell träning och kampsport

SPR Athlete Factory

På två locations i centrala Stockholm fokuserar SPR Athlete Factory på funktionell träning, Body Mechanics. De erbjuder även Martial Arts på hög nivå, både i grupp och som personlig träning. Förutom förstklassig träning finns alla redskap man kan tänkas behöva till programmen i deras shop och en komplett meny att välja från om man blir hungrig i SPR Kitchen.

Engångsträning 250kr
Månadskort 1500kr

SPR Athlete Factory på Södermalm. Foto: Fredrik Skogkvist

Prova en lyxigare variant hos SATS

SATS Balance

Balance är alltså träningskedjans SATS lyxigare gym som erbjuder en träningsupplevelse utöver det vanliga. I nyrenoverade lokaler finns kondition- och styrketräning för alla, både som gruppträning, i gymmet eller med PT. De har även näringsfysiologer och sjukgymnastik på plats. Träningskläder, handduk, personligt skåp, shampo, balsam och duschcreme ingår i medlemskapet.

Engångsträning Information saknas
Månadskort 
Från 1149

SATS Balance City

Läs även Fem övningar med hantlar för hela kroppen

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.