Bak- & Chokladfestivalen 2019: Nordens godaste och sötaste festival kommer till Stockholm

Festivalen för dig som älskar sött och gott slår äntligen upp sina portar igen! Den 10-13 oktober intar Bak- & Chokladfestivalen 2019 Stockholmsmässan där besökare har möjlighet att delta i en mängd aktiviteter som enbart handlar om godsaker.

Festivalen handlar om kvalitet och njutning med fokus på praliner, bakverk och allt annat sött och gott. Som besökare på festivalen möter du inte bara ett flertal intressanta utställare och aktörer inom bakning och choklad.

En mängd aktiviteter
Förutom att utforska alla spännande utställare har du möjligheten att direkt på mässan baka med experterna, inhämta kunskaper eller köpa med dig något nybakat hem. Bak- & Chokladfestivalen erbjuder något för alla smaker och du spenderar enkelt flertalet timmar på det enorma mässgolvet.

Det kommer bland annat finnas en mängd olika kurser för den som är sugen på att lära sig allt om choklad och andra bakverk. Allt från provningar till hur man gör praliner och kunskap om chokladens historia.

Årets finalister i tävlingen Årets Konditor. Fr v: Sara Nilsson, Jimmy Wollberg, Joel Lindqvist, Isabella Westergren och Claudia Chindea

Heja fram din favoritkonditor i tävlingen Årets Konditor
En av höjdpunkterna under Bak- & Chokladfestivalen är som vanligt finalen i den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor. Temat för årets final är de fyra elementen – jord, luft, eld och vatten som ska vara en röd tråd genom alla moment.

Fem av landets skickligaste konditorer har tagit sig vidare till final i Årets Konditor 2019. Under de två dagarna som tävlingen pågår kommer de att utmana varandra, inför publik och jury. Under finalen kommer en expertsoffa finnas där bland andra stjärnkonditorn Roy Fares finns på plats för att livedemonstrera och kommentera finalen.
.

Bak- & Chokladfestivalen har beskrivits som Nordens godaste mötesplats.
Adress
Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 30 Älvsjö
Datum
10-13 oktober

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.