Det första julbordet för i år åts på mysiga Villa Godthem, Djurgården. Bordet bokades via Julbordsmäklarna som har över 300 restauranger restauranger och julbord i Stockholm.
Villa Godthem erbjuder ett svenskt traditionellt julbord och har ett stort utbud av bland annat uppskärningar, inlagd sill och strömming, egenrökt lax samt supergoda egenbakade pastejer.
Den gravade laxen väljer de att sätta ny smak på varje år (förutom den traditionella som såklart också finns). Smakerna för i år var citron/timjan samt dragon/senap, mycket goda!
Bra vegetariskt utbud
Det vegetariska utbudet på restaurangen var också mycket bra och något som utökas varje år. Mina favoriter var deras kantarellomelett och grönkålschips. De hade även råmarinerade sallader, röd linssallad, rostad sötpotatis med granatäpple och den klassiska rödbetssalladen.
Atmosfären på restaurangen var även mycket trevlig. Med klassisk och ljus miljö kunde man inte annat än att trivas. Personalen tog bra hand om en och såg till att man alltid hade allt som behövdes.
Maxat dessertbord
Självklart var även dessertbordet uppdukat till max. Med massor av godis, ostar, knäck, choklad och små desserter i glas. Man kan i alla fall konstatera att man inte gick hungrig från detta härliga och goda julbord.
Under 2020 kommer Julbordsmäklarna bli rikstäckande, så gå in och kolla vilka julbord i Malmö och Göteborg som de har på sin plattform!