Norr Mälarstrand
Mälarpaviljongen är en av stans mest pittoreska sommarfavoriter.

Krog- och nöjesexperten: “Här finns Stockholms härligaste uteserveringar”

Malin Carlsdotter tipsar om sju härliga uteserveringar i Stockholm som definitivt är värda ett besök!

Letar du efter en uteservering i Stockholm? Äntligen är solen här och alla hoppas vi på en lika fin sommar som förra året. Klassiker så som Sturehof, S1 & Lydmar hittar vi alltid till, därför blir dessa tips med en liten twist för den som vill testa något nytt i jakten på uteserveringar i Stockholm. 

1. Jim&Jacob
En liten oas mitt i vasastan, närmare bestämt på en liten innegård med uteservering på Surbrunnsgatan i Stockholm. Här kan man sitta i lugn och ro och njuta av god mat & dryck med en känsla av att vara på sin egen uteplats. Anonymt, personligt och underbart charmigt!

2. Skeppsholmen
En annan oas i stan med närhet till havet och natur ett stenkast från kärnan av uteserveringar. Hit går man för att få ett härligt och avslappnat häng i underbar miljö med en perfekt uteservering för att vara mitt i Stockholm.

3. Nobis
Mitt på Norrmalmstorg i Stockholm har Nobis Hotel en grön uteservering som inbringar lugn, privacy och exklusivitet. Vill du hålla dig mitt i smeten men ändå inte synas så är det hit du ska gå.

4. Mälarpaviljongen
Lika bra för lunch som aw är denna uteservering, och dessutom tillgängligt för alla. Kom som du är, i träningskläder eller pumps. Med hund, barnvagn eller partypolarna. Dessutom mycket gaypride vänligt och bästa hänget om man vill vara nära vattnet.

5. Ulla Winbladh
En klassiker på djurgården som ni inte får glömma. Tar inte många minuter att gå hit och på vägen kan man njuta av Stockholms vackra inlopp. Uteserveringen är stor och här finns plats för hungriga så väl som törstiga. Dessutom öppet på midsommarafton!!

6. SUS
Stockholm under stjärnorna med en uteservering. Kanske tillhör de en av klassikerna, men ändå en av mina favoriter. Aw likväl som sen natt. Utsikten och atmosfären talar för sig själv. Här är det garanterat bra drag och en härlig blandning av folk.

7. Häktet
Innergården på häktet är ett gemytligt och skönt ställe. Bra lunchställe dessutom. Hänget är avslappnat och passar perfekt för stora och små sällskap.

Läs även fler av våra tips om uteserveringar här!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.