Stockholms hemligaste takterrass

The Sparrow Hotel öppnade i februari 2019. De har med sin varma atmosfär och personliga prägel blivit en favorit hos såväl stockholmare som tillresta besökare. Det franskinspirerade, chica boutiquehotellet ligger på Birger Jarlsgatan. Bara ett stenkast från Stureplan och har totalt 87 färgstarka rum och juniorsviter. Samt gömmer de även en riktig krogpärla, en vinbar– och bistro med meny signerad stjärnkocken Mathias Dahlgren.

Sedan öppningen har det färgstarka boutiquehotellet erbjudit god mat och dryck till hotellets gäster och övriga matglada besökare. I deras vinbar- och bistro serveras genuina franska rätter och klassiska franska viner. Ett koncept skapat av Mathias Dahlgren och Staffan Naess.

Takterassen Le Garden

Under sommaren förlängs The Sparrow Wine Bar & Bistro ytterligare och öppnar upp sin takterass Le Garden, huvudstadens kanske mest hemliga oas, mitt på Östermalm. Från den 2:e juni när Le Garden öppnar för säsongen så kan man njuta av Stockholm i sommarskrud i en mysig och lummig miljö. Samtidigt som man avnjuter lättare snacks, ost och chark, sippar på goda törstsläckare och dricker väl utvalda viner.

Lugnt och lummigt ihop med pulsen på Stureplan

– Jag skulle säga att Le Garden verkligen är den perfekta platsen för första dejten, en kväll med vännerna eller en härlig aw tillsammans med kollegorna för att avrunda jobbveckan. Vill man njuta av ett glas gott i en lugn och lummig miljö, men samtidigt ha närheten till pulsen på Stureplan. Då är det hit man ska bege sig, säger Josefine Ström, Food & Beverage Manager The Sparrow Hotel.

The Sparrow Hotel är dessutom hundvänligt. Människans bästa vän är välkommen både på hotellrummen, i deras vinbar- och bistro samt på innergården Le Garden.

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.