Redo att hitta kärleken? Här är de 5 bästa dejtingapparna 2023

Är du singel och sugen på att träffa någon ny? Kanske letar du efter en bra och seriös dejtingapp att starta det nya året med, men inte riktigt vet var du ska börja? Mängden dejtingappar är många och därför har vi listat de fem bästa dejtingapparna för långvariga och sunda relationer.

Relate Date

Relate Date är alternativet för dig som är trött på det ytliga svajpandet och som söker en djupare kontakt. Appen fokuserar på att matcha ihop singlar baserat på personliga
värderingar och kärleksspråk, så att du kan hitta någon som värdesätter samma sak som du gör. Relate Date kan hjälpa dig att hitta en långvarig relation samtidigt som du också lär känna dig själv och dina egna behov bättre.

Match

Sedan 1995 har Match matchat ihop singlar på sin hemsida och app. Förutom det har
företaget även events i olika städer där singlar kan träffas och mingla. En klassiker i
dejtingvärlden!

Hinge

Dejtingappen som är gjort för att raderas. Hinge lanserades i Sverige den 14 november och är mer fokuserad på din personlighet. I appen blir du ombedd att svara på tre frågor som sedan ska funka som isbrytare i framtida dejter.

OkCupid

OkCupid är den amerikanska dejtingtjänsten som fått stort genomslag i världen, men som verkar något mindre känd i Sverige. Med ett avslappnat tilltal fokuserar tjänsten på att matcha ihop singlar med hjälp av olika frågor. Om du vet exakt vad du söker och om du ger ärliga svar på frågorna kan detta vara dejtingappen för dig.

Eharmony

En annan amerikansk dejtingtjänst är Eharmony som i över 15 år matchat ihop singlar över hela världen. Tjänsten använder vetenskap för framgångsrika matchningar och en viktig del är deras kompatibilitetstest.

Nu tar vi sikte på ett nytt år och med dessa tips kanske du kan hitta det du söker i
dejtingvärlden 2023!

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.