Var kan man handla online med krypto?

Artikeln innehåller annonslänk

Trots att kryptovalutor nyligen har tappat en del i värde så är det många som ser dem som framtiden. Tidigare har användningen inte varit särskilt stor. Många har snarare sett det som en investering. En investering som i framtiden ska gå att använda likt våra vanliga valutor. Till viss del är vi nu där.

Idag kan du använda kryptovalutor för att handla på en hel del etablerade sidor. Hotell, spel, datordelar, och mycket annat. Dessutom så finns det länder som infört Bitcoin som officiell valuta. Vi kommer här nedan lista fyra sidor som helt och hållet accepterar vissa kryptovalutor. Men för att börja använda krypto så måste du förstås köpa dem.

Var köper man kryptovalutor?

I takt med att det blivit mer och mer populärt så går det också att köpa på allt fler sidor. Tidigare har du behövt använda lite mindre etablerade sidor. Men, idag kan du till och med köpa krypto via avanza. Du köper inte krypto direkt på Avanza, utan du investerar i certifikat. Bland annat så finns det Bitcoin-certifikat som handlas med flitigt. Sen om du tycker att det är en bra tid att investera vet bara du. Experterna säger olika. Det man inte kan säga emot är dock att användningsområdena blir fler och fler.

Steam

Steam har varit en ledande i spelbranschen i många år. De är inte rädda för att hoppa på moderna alternativ och nya betalningsmetoder. Inte heller kryptovalutor var de sena på. Idag kan du köpa spel på Steam med kryptovalutor. Alla dina favoritspel finns tillgängliga, precis som om du hade köpt med vanliga valutor.

Expedia

Även resejätten Expedia erbjuder kryptobetalning. De är mer eller mindre det enda stora reseföretaget som börjat acceptera den nya valutatypen. Hotell, flygresor, biluthyrning, och hela deras utbud kan köpas med krypto. Ser du inte enbart detta som en framtida investering så fungerar det perfekt att köpa resor på detta sätt.

Webhallen

På Webbhallen kan du köpa allt data-relaterat för krypto. De har ett stort utbud av datorer och egentligen all teknikutrsutning. Att vara ledande inom den svenska branschen gör att de måste hålla sig alerta. De hoppade, precis som Steam, på kryptotåget tidigt. Som så många andra teknikintresserade så ser de uppenbarligen ett stort värde i valutan.

Microsoft

Miljardbolaget Microsoft accepterar också kryptobetalning när du ska köpa spel på deras tjänster. Office, och vissa andra produkter går fortfarande inte att köpa med krypto. Men, förhoppningsvis så kommer det att komma inom kort. Spel är en början.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.