Bet builder-funktionen vinner mark på dagens bettingsidor

Artikeln innehåller annonslänkar

Tiden då sportintresserade svenskar behövde ta sig till ett spelombud för att betta är över sedan länge. I dag är det bettingsidorna på nätet som dominerar, och de utvecklas ständigt genom att implementera nya, moderna funktioner.

Att spendera helgerna i tv-soffan och titta på sport är något många svenskar uppskattar. I dag har detta blivit enklare än någonsin tidigare, oavsett vilken sport man föredrar, då utbudet av streamingtjänster växer. Dessutom satsar de alltmer på att knyta till sig rättigheter från såväl stora som små sporter och ligor.

Det här kan antas vara en av anledningarna till att betting har blivit ett populärt fenomen i Sverige. Såklart hör det också ihop med att bettingsidorna gjort vadhållning mer tillgängligt. I dag finns mängder av spelsidor att välja bland. På https://bästabettingsidorna.se kan spelare jämföra bettingsidor, både med och utan svensk licens, för att hitta den som kan erbjuda bäst spelupplevelse.

Hård konkurrens resulterar i nya lösningar

Att antalet bettingsidor vuxit sig enormt är i regel positivt för konsumenterna, då det numera finns minst ett alternativ som passar de allra flesta. För spelsidorna själva, däremot, innebär den hårda konkurrensen vissa svårigheter. För att stå ut ur mängden och locka till sig spelare krävs det att man kan erbjuda de bästa oddsen och de senaste funktionerna.

En av de bettingfunktioner som blivit mest efterfrågad av spelare på senare tid är så kallad ”bet builder”. Den stora efterfrågan har lett till att de bästa bettingsidorna i dag implementerat funktionen på sina sidor.

Skapa egna spel med bet building

I vanliga fall finns ett antal spel på en bettingsida, där bolagets oddssättare bestämt hur många gånger pengarna resultatet ska generera. Spelare kan kombinera olika spel och på så sätt skapa en kupong där samtliga odds läggs samman. Tidigare har det dock varit vanligt att man inte kunnat kombinera flera spel på en och samma match – ett problem som bet builder löst, till många spelares glädje.

Bet builder-funktionen låter spelarna skapa ett eget, stort spel bestående av flera spel från minst en och samma match. I funktionen finns mängder av spel att välja bland. Alla de ”vanliga” spelen som matchvinnare och BLGM (båda lagen gör mål) finns representerade, men man kan även kombinera dessa med spel som vilken spelare som gör mål och inom vilken tidsram.

Exempel på hur man kan använda bet builder:

  • Manchester United vinner matchen
  • Över 2,5 mål i matchen
  • Liverpool får färre än 1,5 hörnor i första halvlek

Ett sammanlagt odds för dessa tre spel skapas automatiskt, och för att spelet ska bli vinnande krävs det att samtliga tre stämmer. Om endast ett eller två resultat går vägen blir det alltså ingen vinst.

Fler populära funktioner på bettingsidor

Bet builder är långt ifrån den enda moderna funktionen som de bästa bettingsidorna valt att implementera. Dels handlar det om verktyg för spelsäkerhet såsom Spelpaus, dels om verktyg för en mer underhållande vistelse på sajten. Nedan går vi igenom fyra andra funktioner som kan förhöja spelupplevelsen.

  • Cashout – Har man lagt en kupong på en fotbollsmatch kan alla spel ”sitta” med 10 minuter kvar av matchen. Men är man osäker på om resultatet står sig kan man använda ”cash out” och avsluta spelet redan innan matchens slut och på så sätt få ut en del av vinsten.
  • Live-stream – Många bettingsidor vill erbjuda en helhetslösning där spelare både kan spela på och se matcherna. En del bettingsidor har därför skaffat sig rättigheterna att sända matcher live på sajten.
  • Live-odds – När man tittar på matchen kanske man kommer på ett nytt spel man vill lägga. Med hjälp av live-odds kan man enkelt spela under matchens gång.
  • Statistik – I enlighet med att en del bettingsidor går mot att vara helhetslösningar erbjuder många av dem nu mängder av statistik om lag och inför matcher, för att underlätta spelarnas research-arbete.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.