Guide: Bästa padelhallarna 2022

Bästa padelhallarna i Sverige, bästa padelhallen i Stockholm, Malmö eller Göteborg? Till dejten, afterworken, kompisgänget eller familjeaktiviteten? Både barn och vuxna vill spela sporten och många tränar och tävlar redan på en högre nivå. Vi har rannsakat Sverige och listat de bästa padelhallarna 2022. 

Förutom att padel är roligt och ger dig bra träning, så är sporten framförallt väldigt social. Det perfekta sättet att lätta upp stämningen på första dejten, komma närmre kollegorna eller för att träffa nya vänner? Vem som helst kan spela, ung som gammal, nybörjare som elitspelare. Runtom i Sverige finns de bästa padelhallarna 2022. Som faktiskt är några av Sveriges största och bästa anläggningar där du kan ta del av spel eller träning på olika nivåer.

Vi fick äran att prova ett gäng av hallarna som ingår i den stora padelkoncernen PDL United och har kommit fram till nedan lista av de bästa padelhallarna i Stockholm, Göteborg, mellan-Sverige, samt norra och och södra Sverige!

Bästa padelhallarna i Stockholm

Stockholm är kanske den stad som har kommit längst i antalet padelspelare. Så vilken är den bästa padelhallen i Stoclholm? nedan är fem riktigt bra alternativ, du har Frihamnen som ligger mitt i Stockholm, och de andra når du med en kort resa – samtliga ligger i bra anslutning till lokaltrafik.

 • Padel Royale Bromma – Här hittar du totalt åtta banor. Sex dubbelbanor varav två är Championship Courts samt två singelbanor. Med en takhöjd på hela 11 meter kommer ditt besök här helt klart bli en extraordinär upplevelse!
 • Ultimate Padel – Ultimate Padel i Upplands Väsby är platsen för alla padelälskare. Här finner du 14 stycken dubbelbanor samt 4 stycken singelbanor i panoramautförande som du kan boka mellan 06:00 – 00.00 på årets alla dagar.
 • PDL Center Frihamnen – Förutom 22 padelbanor erbjuds här även träningsgrupper och padelkurser. För nybörjare som för den som söker efter större utmaningar. De flesta som bor i city skulle nog säga att Frihamnen är den bästa padelhallen i Stockholm, då den ligger så lättillgänglig.
 • Actionpadel Haninge – Ett stenkast från Globen hittar du hallen med sex stycken högkvalitativa banor, fri parkering, och en loungedel för padelsnack.
 • PDL Center Kvarnholmen – Ett helt nytt padelcenter med sju stycken dubbelbanor och två stycken singelbanor. Här kan du hyra padelrack och bollar även när hallen är obemannad.
PDL Padel i Frihamnen är en mycket populär hall och kanske den bästa padelhallen i Stockholm för den som bor centralt

Göteborg – bästa padelhallarna

 • PDL Center Sisjön – En av Göteborgs största padelhallar med hela 18 banor. Här kan du välja mellan allt från seriespel, träningsgrupper till frukost eller lunch-padel.
 • Padel Center Delsjön -Här hittar du sju dubbelbanor och en singelbana. Öppet 365 dagar om året med bra förbindelser till kollektivtrafik.
 • Padel Center Ringön – Här kan du kombinera padel med besök i bryggeri, restaurang, pub och konferens.

Bästa padelhallarna Mellansverige

 • PDL Axelent Arena Jönköping – Med en generös takhöjd erbjuder Jönköpings Arena fem stycken padelbanor. Förutom övrigt utbud erbjuder de även bokning för kickoff, event och konferens.
 • PDL Linköping -En av Sveriges största anläggningar med ett utbud på 13 stycken banor och 12 meter i takhöjd.
 • PDL Center Norrköping – Här hittar du åtta banor varav samtliga av dessa banor håller World Padel Tour-standard samt med en generös takhöjd.

Södra Sverige – bästa padelhallarna

 • PDL Center Malmö – Här är spelare av alla nivåer välkomna. Det finns ett stort utbud för dig som är nybörjare och vill testa eller lära dig spela padel. Och för dig som vill utvecklas, utmanas och spela mer.
 • PDL Center Lund – Här kan du boka padelbanor dygnet runt, för när det passar dig att spela. Det finns också padelkurser för nybörjare och mer avancerade kurser för dig som vill ta ditt spelande till en ny nivå.
 • APP Arena Växjö – Ett helt nytt padelcenter med elva stycken dubbelbanor och fyra stycken singelbanor, varav samtliga banor håller samma kvalitet som på World Padel Tour.
 • Padel Crew Malmö – 12 meter I takhöjd, 15 banor, shop, bemannad reception och loungedel är Padel Crews näst största anläggning.

Bästa padelhallarna Norra Sverige

 • PDL Center Umeå – Här finns sju dubbelbanor och en singel. Här kan du som spelare ta del av allt från seriespel, lunch- och frukostpadel, träningsgrupper för alla nivåer till roliga veckoaktiviteter.
 • Center Östersund PDL – Med stora luftiga ytor som passar perfekt för event eller konferenser kan padelcentret på Torvalla skräddarsy dina önskemål. I den andra anläggningen på Frösön finns det alltid möjlighet att hyra rack och bollar, även om hallen är obemannad.
 • PDL Center Piteå – En helt ny padelhall med åtta stycken toppmoderna dubbelbanor och en singelbana. I hallen finner du också en shop där du kan köpa allt från utrustning till något gott att äta eller dricka.

Mer om PDL United

PDL United är i dag världens största padelaktör och finns förutom i Sverige på sex
ytterligare marknader. De har samlat de bästa anläggningarna och varumärkena under samma tak för att kunna erbjuda kunder det bästa inom padel. De två största benen i PDL United är tidigare PDL och Padel United som gick samman under 2022.

Vi vill ta sporten till nya höjder, och gör stora satsningar på barn och ungdom. Vi har även ett stort utbud av aktiviteter och tränare anpassat för alla nivåer.

PDL United har nyligen lanserat pdlu.com. En hemsida unik i dess slag i padelbranschen. Det har aldrig varit enklare för kunden att boka träningar och aktiviteter oavsett nivå och ambition. Kunden kan enkelt filtrera på stad – center – nivå och tid för att samlat få upp hela utbud anpassat efter den unika kundens önskemål.

Var med i Sveriges största seriespel

Vill du som kund köra matchspel med motstånd anpassat efter spelnivå för givande matcher erbjuder PDL United Sveriges största seriespel. Padelserierna är öppna för alla, det betyder att det kan vara två tjejer, två killar eller mixade lag i samma grupp. Det finns även riktade dam, herr och mixedserier både för juniorer, seniorer och pensionärer.

Vill du läsa mer? Klicka här eller följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.