Plånboksvänliga dejt-tips för hösten

I Tinders Future of Dating-rapport visade det sig att singlar efter pandemin i allt högre grad föredrar mer avslappnade och kreativa aktiviteter än en traditionell middag eller drink under första dejten. Pandemin gjorde att singlar tog sig ut i dejtinglivet på ett mer kreativt och avslappnat sätt. De flesta är på jakt efter mer billiga dejtingtips. Fokus är nu på att visa sitt sanna jag och att hitta något kul att utforska tillsammans. 

I en värld där priserna stiger och vi är mer försiktiga med var vi spenderar våra pengar kan det vara välkommet med en lite större dos kreativitet när det kommer till dejtingaktiviteter. Här kan vi alla lära oss att dejta lite mer som en student, och vara mer påhittiga när det kommer till kul dejtingaktiviteter till en rimligare peng. Tinder har därför listat ett gäng plånboksvänliga dejt-tips för hösten:

Gör något kulturellt

Många muséer har gratis inträde – så varför inte besöka dessa för att ta del av nya “uttryck” tillsammans med din dejt. Det är den perfekta aktiviteten för dig som gillar kultur, också ett bra samtalsämne för att dialogen ska flyta på, där sevärdheterna kan hjälpa till på traven.

Underskatta inte den klassiska höstpromenade

Kärleken till promenader är ständigt förekommande bland profilerna på Tinder, och platsar bland de 10 mest populära intressena i appen* bland 18-25-åringar. När det blir kallare ute skadar det inte att ha någon att hålla i armen.

Ha spelkväll

Vid sidan av klassiska brädspel är det alltfler som gamear – det perfekta tillfället att se vem av er som är mest tävlingsinriktad. Gillar ni samarbete så finns många titlar där ni både kan spela och vinna tillsammans. Allt fler uteställen har dessutom numera free-to-use brädspel eller klassiska biljardbord.

Prova på en danskurs

Många dansstudios har prova-på-tillfällen som är helt gratis. Kanske upptäcker ni ett nytt intresse tillsammans? Var inte rädd för att “fuldansa” – i själva verket har termen ökat med ökat 15 procent bland svenska Tinder-profiler den senaste månaden**. Så ta chansen att hitta någon att vibea tillsammans med!

Träna tillsammans

Du behöver inget dyrt gymmedlemskap för att hålla dig i form. Ta en tur till utegymmet eller utmana varandra i löparspåret. Att träna är bland de tre största intressena på Tinder* i höst, så ta vara på dagsljuset innan mörkret tätnar i november.

Och, som alltid innan du träffar din dejt på tu man hand, se till att kontrollera att din potentiella matchning har fotoverifierat sig, träffas bland folk och berätta för en vän vem du träffar och vart. På skölden i Tinder-appen hittar du våra säkerhetsfunktioner och hur du bäst preppar inför en säker dejt.

Vill du läsa fler artiklar? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.