allt-du-behover-veta-for-kvadratsmarta-kok-och-badrum

Allt du behöver veta för kvadratsmarta kök och badrum

Rymd, tidlöshet & platsbyggt

Compact Living är den japanska trenden som växt fram de senaste åren och nu tagit världen med storm. Allt handlar om smarta och yteffektiva inredningsval. När det kommer till kök och badrum kan det vara svårt att veta exakt vilka produktval som passar just dina kvadratmeter. Sanitetsleverantören GROHE ger dig inspiration på hur du ska inreda kök och badrum för att utnyttja varje millimeter.

Trots att allt fler inser att de hellre bor utanför stan med större yta är många inte där ännu. Compact living trenden blir allt mer viktig när trångbodda storstadsbor även ska få plats med ett hemmakontor. Compact Living trenden strävar efter att leva smidigt och enkelt på en liten yta. Något som kan vara en stor utmaning när det kommer till inredning i kök och badrum. Otillräcklig förvaring, klumpiga detaljer och oanpassade planlösningar är faktorer som många tampas med. Med lätta medel så som rätt form och färg samt anpassade produktlösningar kan du inreda dessa ytor mer kvadratsmart.

– Att inreda yta efter storlek behöver inte likställas med dyrare eller sämre produktval. Snarare tvärt om. Idag finns ett hav av lösningar för både kök och badrum som är praktiskt, genomtänkt och stilfullt. Ett gott exempel är vår Bau-serie med en ren och modern design. Med hjälp av väggfasta lösningar är det idealt för dig som vill yteffektivisera varje kvadratmeter, säger Christina Holmberg, PR & Communications Manager på GROHE Sverige.

GROHEs tips gällande kvadratsmart inredning är; rymd, tidlöshet och platsbyggt.

Rymd
Genom att skapa rymd får man fram ett öppet intryck av ett litet utrymme. Runda former och ljusa färger på exempelvis tvättställ framkallar vidd för varje liten millimeter. För att motverka ett sterilt intryck i rummet kan man addera färgrika detaljer till både blandare och diskho.

Kvadratsmarta ytor i köket

Tidlöshet
Skapa en stil som håller över tid. Med hjälp av en tidlös inredning jobbar man hållbart och stilrent med en produkt som inte tar över de övriga detaljerna i rummet. Gör plats på bänkskivan genom att bli av med tekokaren och installera en kombinerad vattenkokare i din tidlösa kökskran.

Skapa illusioner av större ytor med platsbyggda möbler

Platsbyggt
Platsbyggda möbler så som bokhyllor och garderober är ingen nyhet när det kommer till compact living. Dock är det få som vet alla smarta platsbyggda lösningar för både kök och badrum. Med hjälp av platsbyggd toalett och tvättställ får du en illusion av mer utrymme eftersom golvytan blir större.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.