fbpx

Reality

Ett kändistätt, mörkt thrillerdrama som skapar känslor. Filmen utspelar sig i en fantastisk sydstatsmiljö med mycket ondska och tragik. Men där finns också en värme skapad av lojalitet, kärlek för familjen och att stå upp för det man tycker är rätt.
Boktips för sommarläsning
Sommar och semester är perfekt tid för läsning. Vi tipsar om 10 läsarfavoriter i olika kategorier: deckare, reportageböcker, romaner och härliga kokböcker. Perfekta att njuta av i hängmattan, båten och soffan.
I samband med att Dansmuseet öppnar sin verksamhet för allmänheten igen, finns det möjlighet att se någon av de tolv exklusiva föreställningarna av verket "Trio A - Remembering and dismembering" mellan den 10-13 september.
Månens kraft har i alla tider fascinerat oss. Den sägs öka vår intuition, det omedvetna, mottagliga och våra djupa känslor. Rosanna Irgensdotter Ekesiöö lär oss om vad en nymånecirkel är och hur den påverkar oss.
Australien genomgår en av de värsta brandkatastroferna i historien och världen är lämnade att se på, i hopp om att skräckfilmen ska ta slut. Vi listar några av de viktigaste hjälporganisationerna som man kan ge sitt bidrag till.
Sommaren är här och oaktat väderlek är en välproducerad podcast ett trevligt sällskap. Vare sig du ligger i hängmattan eller på sofflocket kan det vara skönt att lyssna på någon av våra högst subjektiva poddtips.
Vi är många som lever med prestationsångest och strävan av att alltid vara på topp. Det kan handla om situationer både i arbetslivet men även inom det sociala. Vår anonyme livsnjutarskribent ger oss tips hur man lär sig konsten att "chilla".
Svenskarna fortsätter att koppla upp sina hem. Smarta telefoner och surfplattor är mest populära – men uppkopplade högtalare och säkerhetslösningar har exploderat. Vi tipsar om sex olika produkter som kan göra din vardag lite smidigare.
5
Det krävs inte alltid något nytt för att bli en bättre version av dig själv, ibland kan det räcka med att ta ett steg bakåt och sluta med saker för att nå dit. Vår livsstilsskribent Philip Otter tipsar om sju steg som hjälper dig framåt.
_D5A8210.NEF
Inatt ägde den 91:a upplagan av Oscarsgalan i Los Angeles rum. Vi har sammanställt en guide med de fyra stora vinnarna som du inte får missa. Se filmerna Bohemian Rhapsody, Green Book, Roma och Black Panther.
”I år ska jag bli starkare! Jag ska äta bättre. Jag ska vara mer ekonomisk. Jag ska testa något nytt.” Känner du igen löftena? De har en tendens att yttra sig antingen inför ett nytt år eller en ny måndag.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.