Wildhorses productions dagsfest: – “Kom i tid och kom med kärlek!”

Traditionen håller i sig och Jonas Andersson på Wildhorses Production med team bjuder in till Brillo Pride 2022. På lördagen den sjätte augusti klockan 13.00 bjuds det in till dagsfest på Taverna Brillo. Årets efterlängtade Prideparad, som efter uppehållet förväntas slå alla tidigare rekord, går förbi precis utanför Taverna Brillo och festen.

Det kommer finnas utrymme för firande och festande för stående gäster både ute och inne. Det går även bra att boka bord i Brillos matsal. Alla barerna kommer att vara öppna och välfyllda. Och för musiken står Daniel Olsson. Hela festen kommer att vara klädd i specialbeställda blomarrangemang från de ekologiska trädgårdarna på Ulriksdal.

– Äntligen dags för Brillo Pride-comeback! XXXL, Bigger, Better, and Back Again, säger en glad och upprymd Jonas Andersson.

Årets konstutställning 

Årets konstutställning innehåller verk av Adina Fohlin, Erik Thörnqvist, Philip Dufva, och Sixten Sandra Österberg. Att samarbeta med konstnärer från communityn har blivit en uppskattad del av arbetet under Pride. Utställningen är som tidigare framtagen i samarbete med Jesper Dahl (OGRAFY).

– För första gången så har vi äran att presentera grupputställning! Vi fortsätter hålla en hög nivå med fyra av Sveriges absolut bästa unga konstnärer, och med sina olikheter tar dom plats på väggarna i år. Verken rör sig kring frågor om person, avtryck, kropp, natur, queer, och kärlek. Jag är otroligt förväntansfull, säger Jesper Dahl.

Jonas Andersson, Jesper Dahl, och ledning samt personal på Taverna Brillo önskar varmt välkomna – “Kom i tid och kom med kärlek!”

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.