Under bron öppet igen för tionde säsongen med nytt kreativt koncept

Den populära sommarklubben Trädgården i Skanstull har stängt för i år. Nu har systerklubben Under Bron som funnits ända sedan 2010 under Skanstullsbron återvänt med nya klubbsamarbeten och koncept. 

– Tanken är att bjuda in fler element som vi tycker väldigt mycket om men som tidigare inte fått plats i nattklubbsmiljön, berättar Johanna Beckman, kreativ chef för Trädgården och Under bron.

Fredagarna fylls bland annat av vin och film, bingo, karaoke, nya artister och samarbeten med standupklubbar.

Bitter Pills, som tidigare i år fick lägga ned i Hornstull, kommer att hålla i pubkvällar och så blir det nya samarbeten med olika klubbarrangörer och koncept.

På tal om klubbar kan man förvänta sig underground-genrer och elektronisk dansmusik med bokningar som Answer Code Request, Pearson Sound, Dana Ruh och Roman Flügel. Dark disco-klubben Vamp gästar Under Bron med namn som Fango och Krystal Klear.

Veganmat och naturvin
Det blir även fokus på mat och dryck. På lördagarna återvänder konceptet “Late Night Dining” till den veganska fine dining-restaurangen Växthuset, där man får en intim middag med egen kock och dj. Under natten blir det även drinkbord med drinkar, naturvin och hantverksöl.

I restaurangen Växthuset serveras en internationell meny med fokus på vegetariskt.

Naturvin kommer man för övrigt att kunna dricka fram till småtimmarna på Stockholms första naturvinsbar som har öppet fram till fyra på morgonen.

Det saknas en bar med bra naturvin som har öppet länge! Det är där vi kommer in. Det känns helt fantastisk att kunna dricka god-vin fram till 04, säger Johanna Schneider, bokningsansvarig på Trädgården och Under Bron.

Unikt koncept
Med ett koncept som kan liknas med en svartklubb får Under Bron en exklusiv känsla och en säregen stämning som får många att gå igång.
.

Under Bron hade sin premiärhelg förra helgen och har nu öppet varje fredag och lördag fram till sommaren.
Öppettider
Fredag: 17-05
Lördag: 22-05

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.