Sveriges största julmarknad för hundar arrangeras på Djurgården

Nu kan du fira in julen tillsammans med din fyrbenta vän på Sveriges största julmarknad för hundar. Imorgon den 5 december arrangeras Buddy’s Dog Christmas Market vid Djurgårdsbron i Stockholm. Utöver att hitta årets djurklappar till hund eller hundägare kan besökarna njuta av julmusik, julpyssel och hundvänliga aktiviteter. På plats finns mat och dryck till såväl människor som hundar. Kanske vill din fyrbenta vän testa hundjulmust och hundkex eller varför inte passa på att ta en bild till årets julkort tillsammans med djurtomten?

Eventet går under namnet Buddy’s Dog Christmas Market och arrangeras av Buddy Pet Foods. Till eventet är alla hundar, och deras ägare, välkomna. Alla företag som ställer ut på julmarknaden skänker dessutom fem procent av försäljningen från julmarknaden till Hundstallet. Bakom eventet ligger samma arrangörer som låg bakom succén Dogtoberfest, en oktoberfest för hundar, som arrangerades tidigare i år på Södermalm i Stockholm.

– Vi hoppas att skapa en mysig julmarknad med många roliga aktiviteter för såväl människa som hund tillsammans med skandinaviska och hållbara varumärken inom hund. Vi räknar med över tusen människor och hundratals hundar som besökare under dagen. Julen är en högtid som firas bäst med nära och kära. Då måste självklart även våra fyrbenta vänner få fira ordentligt, säger Erik Wide Gustafsson, grundare av Buddy Pet Foods.

Evenemanget är kostnadsfritt och kräver ingen anmälan. De 100 första som anländer får en gratis goodiebag till hunden. Marknaden börjar klockan 10.00 och håller på fram till 16.00 vid Djurgårdsbrons sjöcafé.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.