Succén Lucy’s x Dashi blommar ut med pop up på sommarens hetaste spot

Lucy’s Flower Shop och Dashi fortsätter sitt samarbete, flyttar ut och gör en gemensam pop up under sommarmånaderna. Efter en succévår med fulla hus från första till sista servering skruvas volymen upp ytterligare vad gäller mat, dryck och musik. Välkomna till en sommarupplevelse för alla sinnen.

Lucy’s klubbinspirerade barkoncept med sina unika drinkkreationer låter maten kliva in som en ytterligare spelare i mötet mellan drinkar, handplockad musik och en väl avvägd helhet. Med alla delar på plats skapas något unikt där pulsen från Lucy’s får blomma ut i Stockholmsnatten.

Efter en lärorik och rolig vår är det fantastiskt att få ta det hela vidare till en gemensam sommarupplevelse, säger Alex Skärlén & Ola Carlson från Lucy’s Flower Shop.

Dashis grundare Harry Jordås tar nästa steg och utvecklar konceptet vidare. På menyn kan vi vänta oss åldrad fisk och asiatiska fermenteringar och inläggningar. En japansk konrogrill adderas och bidrar till en mer levande meny. Med sig i köket har han Nathan Turley som jobbat på stjärnkrogar i Lyon, London och Stockholm.

Det är roligt att samarbetet med Lucy’s fortsätter och att vi får möjlighet att testa på en sommarkrog utomhus som gör det möjligt att arbeta med en konrogrill. Det gör att vi kan få till mer komplexitet i maten och utnyttja fler tekniker som bidrar till en utveckling av menyn från i våras, säger Harry Jordås från Dashi.

Dashi X Lucy’s öppnar den 19 maj i Berzelii Park och kommer hålla öppet onsdag till lördag under sommarmånaderna. Vid bokning kan gästerna välja mellan en två timmars sittning om 5 rätter eller en kortare en och en halv timmes sittning för drink där även möjlighet för à la carte finnes. Det kommer även finnas platser för drop-in.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.