Restaurang Arnold’s lockar med nytt lunchkoncept

Arnold's vill bli det perfekta lunchstoppet.

På Biblioteksgatan 21 för snart 1 år sedan öppnade restaurang Arnold’s. Det har nu blivit dags att ta nästa steg då restaurangen inleder det nya året med att börja erbjuda lunchservering. Ett stenkast Stureplan blir det anrika Arnoldshuset det perfekta lunchstoppet, för alla tillfällen.

På den Instagramvänliga och Hollywood-inspirerade restaurangen Arnold’s utökas nu konceptet med lunch. Det är köksmästarna Fanny Rönnblom och David Knabäck som satt lunchmenyn där de har valt ut sina favoriter från kvällsmenyn i kombination med lättare lunchrätter som speglar det färgsprakande Arnold’s.

Absolut enklare än en kvällsupplevelse men ändå i sann Arnoldsanda, säger köksmästaren Fanny Rönnblom på Arnold’s.

Inredning anspelar på glamour à la Hollywood med leopardmönstrade stolar, lampor på borden och kontinental ”power dining the American way.”

Restaurangens signaturrätter som Grilled Sea Bass och Arnolds Kalvschnitzel kommer även representeras på lunchmenyn. Det kommer presenteras nya lunchrätter så som sallad, vegetariska rätter och rätter som också kommer att förändras på veckobasis. Lunchen återspeglas med ett urval av förrätter som Ostron, höstsvamp och västerbottenost, samt Arnold’s enastående Ibaiama Jambon.

Lyxa till det med lunchdessert 
Som komplement till lunchrätterna kommer det även serveras desserter som chokladfondant, sorbet, crème brûlée och kaffegodis. Den knäckiga äppelkakan följer givetvis med även till lunchmenyn.

Planen är att man ska kunna lyxa till det ordentligt. Dricka trevliga viner och gärna hänga kvar (speciellt på fredagar) men även kunna komma in snabbt och äta en husmans och sedan kila vidare, säger Fanny Rönnblom.

Med lunch som tillskott finns det alternativ för såväl en snabb spontanlunch men också ett välplanerat lunchstopp med längre sittning tillsammans med vänner i en anrik och pampig miljö.

Enastående inredning 
Genomgående i hela restaurangen är en takhöjd på sex meter, handgjorda glaskronor från Venedig, väggar i cremefärgad stucco lustro och lättbetsad ekpanel. Inredningen präglas färgstarka inslag med mönster, guldetaljer och en mural av Jakob Florberger. Arbetet i baren inklusive sugrör är helt fritt från plast.

Det tidlösa kontinentala köket blandas upp med färska grönsaker, fisk och skaldjur.
 
Arnold’s är en elegant och lekfull resturang som serverar brunch, lunch och middag.
ADRESS
Biblioteksgatan 21 Stockholm
ÖPPETIDER LUNCH
Tis–Fre: 11.30–15.00
ÖPPETIDER MIDDAG
Tis–Lör: 17.00–01.00

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.