Perfekta presenter till Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig och det är dags att tänka på en present till den du älskar. Oavsett om du föredrar en romantisk, praktisk eller rolig gåva finns det många alternativ att välja bland.

I den här artikeln listar vi de bästa presenterna till alla hjärtans dag 2023!

Very Good Girl Eau de Parfum

Först ut är parfymen Very Good Girl Eau de Parfum är en fantastisk present till Alla hjärtans dag för den som älskar att prova nya och spännande dofter. Med sin roliga, fabulösa och orädda tolkning av den ikoniska doften Carolina Herrera Good Girl är det en djärv och sensuell doft med noter av ros och eldigt röda accenter.

Upplev en oväntad doftresa med Very Good Girl, en perfekt present till den som vill utforska sin sensuella sida. Parfymen hittar du här!

Fougère-doftens maskulina signatur med förföriska noter

Jean Paul Gaultiers Collector’s Edition av Le Male-doften är en exklusiv present till Alla hjärtans dag. Dess glänsande, röda dunjacka ökar dess charm och gör den till en speciell gåva för någon du älskar. Fougère-doftens maskulina signatur med förföriska noter av mynta, lavendel och vanilj är en perfekt kombination för en varm och sensuell Alla hjärtans dag. Upptäck en ny dimension av sensualitet med denna unika och exklusiva Collector’s Edition av Le Male. Parfymen hittar du här!

Limited edition rakhyvel – Go f**k yourself…

Estrids nya rakhyvel i en riktigt sexig hallonröd färg är den perfekta presenten till Alla hjärtans dag. Funkar både till dig själv eller någon du vill ge en present till. Som en limited edition-produkt, ger den en extra touch av exklusivitet och elegans.

Startkitet, som inkluderar rakhyveln, 2 rakblad och en vägghållare, har samma pris som Estrids andra kit, 95 kronor, och är en prisvärd present. Rakhyveln är 100% vegansk, cruelty-free, har 5 blad och är gjord i starkt, rostfritt stål. Estrid riktar sig till alla. Oavsett kön, och förespråkar en hållbar och ansvarsfull livsstil. Rakhyveln finns tillgänglig på Estrids hemsida från och med den 14:e februari!

Spännande sällskapsspel för två

Älskling är ett spännande och roligt spel som är perfekt att ge bort som present till Alla hjärtans dag eller fira det tillsammans. Spelet innehåller över 160 frågor som låter dig lära dig mer om din partner och ert förhållande, samtidigt som ni har kul. Med sin humoristiska ton och farliga teman är Älskling en underhållande upplevelse för par, oavsett om ni precis har träffat eller om ni har varit tillsammans en stund. Spela det efter en trevlig middag eller med ett par glas vin för en natt att minnas. Spelet hittar du här!

Väska från PRADA

Vintage Väskan från PRADA är en utmärkt present till Alla hjärtans dag på grund av dess eleganta design och kvalitet. Den röda nylonväskan har en silverfärgad hårdvara, enkel platt dukhandtag, logo prydnad på utsidan, tonalt nylonfoder och dragkedja på toppen.

Gjord i Italien, den här väskan är en symbol för stil och kärlek. Det är en perfekt gåva till någon som uppskattar kvalitet och mode. Väskan hittar du här!

Fuller Looking & Sculpted Lip Duo Kit

Det här Fuller Looking & Sculpted Lip Duo kitet är en perfekt gåva till Alla hjärtans dag eftersom det innehåller professionellt utvalda nyanser av Matte & Satin Lipstick samt en mini Lip Liner, som tillsammans ger en fulländad läpp-look. Lip Linern formar, definierar och skapar en enkel och effektfull kontur medan dess kompletterande Matte & Satin Lipstick fyller läpparna för en sammetslen finish som håller hela dagen. Med det här kitet kan du lätt skapa säsongens trendigaste läpp-look och visa upp dina läppar med självförtroende.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.