Överraska pappa på fars dag – här är de bästa bilprylarna

På söndag infaller alla pappors favorithögtid – nämligen fars dag. Har du en bilentusiast till pappa och är osäker på vad du ska ge i present kan du vara lugn. Vi har de bästa tipsen för dig.

Ladda bilbatteriet med en bärbar laddare

Funderar du på om det är dags snart att plocka fram vinterkläderna? Då är det även hög tid att kontrollera ditt bilbatteri och ge det lite extra kärlek redan före vintern. Det är mycket svårare att starta en bil i minusgrader, det kan krävas så mycket som 2,5 gånger mer kraft för att starta en kall motor. CTEKs CS Free är en verkligt portable bilbatteriladdare. Förutom att kunna ladda mobiltelefoner och datorer via USB-utgångar finns startkablar för bilbatterier. På femton minut ger CS Free batteriet tillräckligt med kraft för att komma iväg igen.

Säkerheten i första hand

Att inte köra berusad är en självklarhet, men att avgöra om det är lämpligt att sätta sig i förarsätet dagen efter är inte lika lätt. Företaget AlcoSense har en prisvinnande alkoholmätare som är busenkel att använda. Resultaten visas på skärm med ett tydligt svar – antingen får du köra eller så får du avstå.

Förbered inför snö

När snön ligger tjock på parkeringsuppfarten är en liten hopfällbar snöskyffel praktisk att ha till hands. Snöskyffeln kommer i tre delar som enkelt monteras ihop och blir 82 centimeter.

Ge bilen en personlig doft

Ingen skulle väl tacka nej till att ge bilen en god, personlig doft och på köpet få en söt liten gran som hänger och dinglar från backspegeln. Wunderbaum finns i flera olika dofter för att passa var och en.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.