Late night show på At Six

I december var jag på At Six där det anordnades en game show/stand up/trerättersmiddag av Memento Event .

Vi startade med snittar och champagne när vi kom och fick i uppdrag att klä (en pappvariant) av Anis Don Demina, där sedan bäst utstyrsel skulle få poäng, (sidenote, vi vann!).

Tävlingar och stand up

Därefter satte vi oss till bords där vi hade dryck uppställt och även en ”buzzer” för vårt lag till kvällens tävlingar. Mellan tävlingarna var det underhållning i form av den superduktig saxofonist som verkligen drog igång stället. Anis Don Demina körde även stand up som var väldigt underhållande och bjöd på många skratt.

Varmrätt och dessert

Middag serverades också under kvällen, med paus för lite samtal med ens lag. Det bjöds på rimmad rödingfilé med delikatessgurka, rödingsrom, citronspegel & rågbröd. Varmrätten bestod av smörstekt hjortytterfilé med variation på rotselleri, stekt skogschampinjoner, gröna bönor, schalottenlök & viltsky, och till sist en mazarinkaka med saffransmak, valnötcrumble – vitchokladganache och björnbärmousse. En väldigt ambitiös och god middag för att serveras till så många samtidigt. Så för att summera kvällen, väldigt rolig och fartfylld, god mat och trevligt sällskap. Kan absolut rekommendera om ni har ett företag/kompisgäng att gå dit!

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.