Här är höstens bästa poddar

Finns det egentligen något som slår en morgon med en riktigt bra podd i öronen? Vi tycker inte det! Det finns en uppsjö med härliga, spännande och bra poddar i Sverige.

Vi listar poddar du borde lyssna på om du inte redan gjort det! Och har du missat? Ja då har du massa avsnitt att ta igen.

Alla goda ting är tre

RMM – Efter 9 år på youtube sprids nu underhållningen till det senaste mediet! Här handlar det om allt du kan tänka dig. Alla goda ting är tre besvarar era livsfrågor och gör allt för att ge er en bättre dag. För dig som älskar en snickelisnack podd där roliga samtalsämnen tas upp.

Älskade psykopat

I podden Älskade Psykopat möter Emelie Olsson män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Syftet är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet.

Fjärilseffekten

Podcasten Fjärilseffekten handlar om till synes små händelser i historien som lett till stora konsekvenser. I åtta spännande avsnitt går Axel Hietanen Ingman igenom ett stort spektra av skeenden från runt om i världen, och hur de påverkat våra liv idag. Hur ledde en populär jullåt till attackerna den elfte september, vad har robotdammsugaren för koppling till att Brangelina blev till som ett megafenomen, och hur ledde ett fyllehångel i Eskilstuna till ett ikoniskt Green Day-skivomslag? Detta, och flera andra historier, berättas om i Fjärilseffekten.

Sekter

Massmorden, myterna och de färgstarka ledarna. I sekterna finns maktgalenskap och manipulation, men i grund och botten en vilja att tillhöra och känna gemenskap. I podden Sekter djupdyks det i både ökända och okända sekter. Vad är det som lockar? Vilka är personerna bakom rörelserna? Och vad definierar en sekt? Det plus många fler frågor får du svar på i podden.

Ursäkta

Din glada stund i veckan tillsammans med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. De har tagit poddvärlden med storm och toppat listorna, nu har de även bjudit på en Live show och varit ute på turné. Här kan du förvänta dig skratt, skvaller och åsikter. Ursäkta är en het snickelisnackpodd för dig som älskar hemlisar.

Creepypodden

En av Sveriges mest lyssnade poddar är Creepypodden som leds av Jack Werner, innehåller en eller flera spökhistorier eller creepy”pastor” som läses upp av Jack Werner eller någon av hans medarbetare.

Dagens story

Ett ämne, en kvart, sex dagar i veckan. Svenska Dagbladets nyhetspodd Dagens story – med några av Sveriges kunnigaste journalister. Perfekt för dig som vill djupdyka i stora nyheter, politik och ämnen – men kanske inte riktigt orkar djupdyka.

Fallen jag aldrig glömmer

Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen. Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro från Efterlyst.

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på Instagram för mer tips och inspiration @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.