Här är årets bästa adventskalender 2023

Artikeln innehåller annonslänkar

Adventskalender 2023. Julen börjar närma sig sakta men säkert och varför inte redan nu börja skapa julstämning genom att spana in de adventskalendrar som trendar i år. Ett roligt koncept som ger dig myskänsla under mörkrets kalla månader. 

Här kommer tio olika adventskalendrar med tema skönhet, smink och njutning. Det bästa sättet att räkna ned till julen. Och ett mycket prisvärt sätt att köpa julklappar. Kanske köper du en kalender till dig själv och slår in några av de nya produkterna som en julklapp till någon annan?

Rituals adventskalender 

Här rymmer varje julgransdekoration en exklusiv gåva.The Ritual of Advent-kalendern gör varje morgon till en underbar överraskning med 24 magiska stunder som väntar på att upptäckas under nedräkningen inför jul. Adventskalendern 2023 hittar du här. (Adlink till Lyko.se)

Makeup Revolutions adventskalender 

Neutrala, guldiga och glittriga produkter för maximal glamour under jul och nyår! Adventskalendern hittar du här. (Adlink till Lyko.se)

 

Satisfyer Premium Calendar

För dig som är mer vågad har Satisfyer 24 spännande dörrar som väntar på att öppnas av dig. Denna erotiska adventskalender 2023 innehåller ett varierat urval av mycket värdefulla överraskningar för dig. Sexiga presenter för två eller heta soloäventyr. För kvinnor, män och par. Adventskalendern hittar du här. (Adlink till Lyko.se)

Yves Saint Laurent kalender

Denna lyxiga adventskalender är utsmyckad med svart, guld och vackert mönster. 24 luckor innehåller de mest ikoniska YSL-produkterna: 6 makeupprodukter i normalstorlek, 18 miniprodukter och 1 gåva gömd i individuella lådor. Adventskalendern hittar du här. (Adlink till Lyko.se)

Naughty & Nice kalender

Den femte utgåvan av Naughty&Nice adventskalender har tagit inspiration av våra fem sinnen – syn, doft, känsel, hörsel och smak. Allt för att förhöja njutningen och förgylla de 24 dagarna som leder fram till jul. Adventskalendern hittar du här. (Adlink till Lyko.se)

BABOR adventskalender

Årets kalender bjuder på en överraskande boost till huden varje dag. Uppgraderad med ampuller från DOCTOR BABOR. Bakom varje lucka väntar en 2 ml ampull fullmatad med aktiva ingredienser som behandlar din hud. En superkur som kommer få din hud mättad med fukt, maxad med lyster och magiskt vacker. Kalendern hittar du här. (Länk till Lyko.se)

NYX PROFESSIONAL kalender

Med 24 av Nyxs ikoniska bästsäljare i miniformat och fullstorlek. Varje produkt som döljer sig bakom luckan är antingen en klassiker, nyhet eller limited edition för julen. Här kan du förvänta dig ett antal produkter för ansiktet, ögonen och läpparna. Adventskalendern hittar du här. (Adlink till Lyko.se)

Clinique Advent Calendar Set B

Lyxigt gåvoset med 24 luckor. Passar till alla hudtyper och innehåller kundernas favoritfuktcreme, bästsäljande läppfärg, en ikonisk favorit bland makeupborttagningsprodukter och mycket mer. Adventskalendern hittar du här. (Länk till Lyko.se)

 

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.