FUN Light låter dig uppleva allt du saknar och älskar med 90-talet

Artistduon Klara & Jag och det ikoniska dryckesvarumärket FUN Light, grundat 1992, lanserar en webbshop från 90-talet – både i utseende och utbud. Samtidigt släpper de tillsammans en ny tolkning av 90-talsdängan “(Du är så) Yeah Yeah Wow Wow”. Detta görs för att fira att FUN Light fyller 30 år och för att hylla decenniet de kommer från i en modern tappning.

FUN Light, med sin klassiska slogan “den utan socker”, fyller 30 år och firar tillsammans med Klara & Jag, Klara Tuva Wörmann och Johanna Frostling – popduon som nyligen släppte den första delen av sitt andra album I stadens famn. 90-talets populärkultur står i fokus för firandet och inkluderar en nytolkning av Martin Svenssons “(Du är så) Yeah Yeah Wow Wow” samt att FUN Light och Klara & Jag lanserar en 90-talsinspirerad webshop.

Bring back the FUN from the 90’s

Webshopen går under namnet “Bring back the FUN from the 90’s.” Och är en anspelning på varumärkets slogan “Bring out the fun in water”. Webshopen består av ett kurerat och limiterat flöde av föremål som 90 talsdyrkare kommer älska: lavalampor, flipperspel, Tamagochis och CD-fodral. Dessutom kommer merch, sweatshirts och kepsar med starka 90-talsinfluenser säljas i webshopen. Utseendemässigt är webshopen också en blinkning till 90-talet och internets begynnelse.

Vi älskar 90-talet

– Vi älskar 90-talet, trots att vi var unga då. Det har varit en ära att tillsammans med få FUN Light få göra detta. Martins originallåt gick varm under vår barndom och låtens energi går hand i hand med färgsprakande FUN Light. Vi hoppas att vår låt spelas flitigt i sommar och att folket uppskattar 90-talsföremålen som vi valt ut, säger Klara Tuva Wörmann och Johanna Frostling.

– FUN Light fyller 30 år i Sverige och vill fira detta genom en färgsprakande hyllning till årtiondet vi kommer ifrån. Vi bjuder in hela svenska folket på en energifylld nostalgitripp tillbaka till 90-talets höjdpunkter i en nutida tappning. Detta är tillägnat de som redan har en relation till 90-talet. Men även för de som inte själva upplevt det utan har funnit tycke för årtiondet genom populärkulturen, säger Tilda Munkeschöld, Brand Team Manager, FUN Light.

Nytolkningen av “(Du är så) Yeah Yeah Wow Wow” släpptes fredagen den 10 juni. “Bring back the FUN from the 90’s” öppnade samma dag kl 08.00. Priserna ligger mellan 30 och 300 kr och webshopen är live så långt lagret räcker – så spana in den redan nu.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.