En natt på ett lyxigt hotell är nog precis det man behöver just nu. God mat, drinkar och fin miljö bjuds det definitivt på när man besöker Görvälns slott - ett vackert litet boutiquehotell precis utanför city.
PositionMatskribent
Blev medlem4 juni, 2019
Artiklar33
Snart är det dags att börja boka julbord! I samarbete med Julbordsmäklarna recenserar Sophie Björkman två härliga julbord i skärgården: Rökeriet och Torpedverkstan som erbjuder bufféer med finess.
Sophie Björkman bjuder på en höstig variant av pizza med svamp. Pizza bianco som toppas med kantareller, krispig grönkål och tryffelolja. Dela på två eller servera som förrätt. Perfekt med ett glas bubbel till!
Middag i helgen och ingen inspiration? Vår matlagningsexpert Sophie Björkman tipsar om sitt bästa recept på rårakor. Går fort att svänga ihop och passar perfekt både under sommar- och vintertider!
Vad smakar bättre än en perfekt kladdig kladdkaka med vispad grädde? Sophie Björkman ger oss hennes bästa recept på den klassiska kladdkakan!
Sophie Björkman bjuder på en riktigt bra och vårig efterrätt — cheesecake med hallon på en botten av digestivekex. Barnsligt gott och faktiskt väldigt enkel, voila!
Sophie Björkman serverar det enkla och smakrika receptet på asiatiska köttbullar med nudelsallad. Perfekta varmrätten när man vill ha en extra smaknyans!
Sophie Björkman lär dig att göra Instagrams stora matsnackis! Äggmoln boomade på Instagram 2017 och är den mest fotade frukosten. Allt du behöver är ägg och valfria ingredienser som topping.
Langos är en traditionella rätt från Ungern som blivit folkkär även i Sverige. Vår matskribent Sophie Björkman delar sitt recept på langos i miniformat toppade med stenbitsrom.
Ugnsbakade rotfrukter och potatis är det perfekta tillbehöret både till fisk- och kötträtter. Både färg- och smakrikt! Vår matskribent Sophie Björkman delar sitt bästa recept.
Vår matskribent Sophie Björkman ger sin recension på julbordet på Villa Godthem i Stockholm. Summeringen är utsökt traditionellt julbord med bra vegetariska alternativ och maxat dessertbord!
Ett storslaget val av gratinerade havskräftor med pasta i hummersås! Den här rätten passar även fint till julhögtiden om julmaten blir för tjatig. Vår kära matskribent Sophie Björkman bjuder på ett festligt recept som lyxar till middagen.